L'error de Víctor Sandoval que provoca el caos a 'La última cena'

El concursant ha demostrat que és una mica despistat als fogons

Víctor Sandoval al plató de 'La última cena' a Telecinco.
Víctor Sandoval va estar a punt de causar un incendi al plató de 'La última cena' a Telecinco | Mediaset

Víctor Sandoval va estar a punt de generar el caos al plató de 'La última cena' a Telecinco. El col·laborador de televisió ha donat un bon ensurt a Jorge Javier Vázquez i a la resta de companys del programa per culpa d'un gran error a la cuina.

Després de presentar una amanida russa invertidaVíctor Sandoval i la seva companya de fogons, Terelu Campos, estaven cuinant una recepta amb formatge parmesà a forn.

Víctor Sandoval, a punt de cremar el plató de Telecinco

Una badada del col·laborador ha acabat amb l'electrodomèstic tirant fum sense parar i els col·laboradors espantats davant un possible risc d'incendi. Per sort per a Telecinco, el xef Sergi Arola era present en el moment dels fets i es va encarregar d'evitar un desastre més gran. El cuiner va demostrar la seva gran capacitat de reacció apropant-se al forn i retirar ràpidament la safata de l'interior.

No obstant això, poc va poder fer Sergi Arola amb el fum que de sobte havia inundat tot el plató. Els col·laboradors van manifestar l'horrible tuf que hi havia a la sala després que el parmesà de la safata es cremés per complet.

Terelu Campos s'enfada amb Víctor Sandoval per la seva distracció a la cuina

Terelu Campos s'ha enfadat moltíssim amb el seu company de fogons per aquest error, de fet, la filla de Maria Teresa Campos es mostrava incrèdula davant el que va provocar Víctor Sandoval, l'única missió era vigilar el forn.

Terelu  Campos ha assenyalat al seu company per la seva escassa habilitat en la cuina i ha reconegut que el foc és «el que més por em fa al món, em fa por». D'aquí el gran enuig que va servir per tancar una tarda de tensió entre els dos col·laboradors.

Víctor Sandoval ha reconegut el seu error i s'ha justificat. Segons ell, es va distreure durant la publicitat parlant amb els companys de plató.


Comentaris

envia el comentari