YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco emet per error un vídeo que confirma un nou concursant de 'SV'

La cadena ha emès sense voler una 'promo', que no es podia distribuir fins que es confirmés el nom del concursant

Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco
Telecinco emet per error un vídeo que confirma un nou concursant de 'SV' | Catalunya Diari

Telecinco ha posat en marxa un joc agònic que té en suspens a tots els seguidors de 'Supervivientes'. La cadena està confirmant diàriament a un nou concursant del format i l'espera s'està fent eterna per a tots aquells que adoren aquest format. Fa gairebé unes hores i per culpa d'un error de càlculs de la cadena, s'ha emès la imatge d'un possible concursant que, de moment, no s'ha pronunciat en cap plató i que a sobre ni formava part de cap mena de llista de possibles, ja que no es tracta d'un personatge especialment conegut i tampoc se li associa amb el món de la telerealitat.

Durant una pausa de 'Sálvame', la cadena va emetre un vídeo-resum de tots els aspirants que ja han estat confirmats de manera oficial. I entre aquests es troben Antonio Canales, Sylvia Pantoja, Alexia Rivas, Tom Brusse i Olga Moreno. No obstant això, en el moment d'emetre la foto de la dona d'Antonio David Flores, han confirmat al següent aspirant i que com dèiem, fins ara no havia sonat en cap de les travesses ni tampoc en cap dels programes de la casa.

Es tracta de Carlos Alba, concursant de 'MASTERCHEF 7', un dels concursants més polèmics de la seva edició i que es va caracteritzar per mostrar una actitud molt altiva i res afectuosa cap a molts dels seus companys. Això segurament ha estat decisiu per a la productora de 'Supervivientes', que han decidit acceptar-lo entre els nous aspirants del format. En el seu primer concurs, Carlos es va quedar a les portes de la final, però ara, busca superar la seva meta i arribar fins a l'últim moment.

La veritat és que el xef només compta amb cert reconeixement entre els seguidors del programa de TVE, però ara arriba amb la idea de despuntar davant la resta de l'audiència i posar a prova les seves habilitats en supervivència. Sense cap mena de dubte, Carlos haurà de bregar amb les tasques culinàries de l'illa, un paper que se li assignarà pràcticament des de l'inici, i que ell mateix haurà de desfer per poder mostrar altres de les seves cares i que res tenen a veure amb els seus dots culinaris.

El nou aspirant compta amb més de 120.000 seguidors al seu compte d'Instagram i es caracteritza per lluir una forma física més que envejable gràcies als seus entrenaments al gimnàs i que sense voler-ho, li serviran per poder afrontar amb totes les garanties la seva nova ocupació televisiva .

Un company seu va guanyar 'Supervivientes'

No és tan estrany que un concursant de 'MASTERCHEF' s'aventuri a participar a 'Supervivientes', ja en l'any 2017 vam veure com José Luis va participar en el 'reality' i el més sorprenent, és que ho va acabar guanyant tot i l'enemistat que es va anar guanyant per part de molts dels seus companys i que el consideraven una persona molt falsa. Aquest palmarès, segur que anima molt a Carlos Alba que si ho fa bé, podria revalidar el triomf del seu company.

També sorgit d'un programa semblant, 'Maestros de la costura', tenim a Mahi que ha aconseguit convertir-se en una autèntica estrella de 'Mediaset' i que ja acumula dos concursos al seu palmarès. La jove porta ja en el seu currículum a 'Supervivientes' i també 'La casa fuerte', on va participar recentment al costat del seu xicot Rafa.

Sense cap mena de dubte, els concursos de la televisió pública i de Telecinco no tenen res a veure, però l'aprenentatge és més que important per a aquests reptes que afronten i que els porten a vegades a ser finalistes o fins i tot, a guanyar els formats en què participen. Està previst que a principis de mes comencin les emissions del format estrella de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari