IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Esbroncada en directe a Ariadna per la seva actitud a ‘Operación Triunfo’

Tant la directora de l’acadèmia com part del jurat han criticat molt l’actitud de la catalana

Els concursants d’Operación Triunfo ja han presentat les cançons que han estat preparant en parelles durant la primera setmana. Tanmateix, la nit no ha estat exempta de polèmica, ja que el jurat i la direcció han estat molt crítics amb una de les concursants que s’ha convertit en una dels dos primers nominats del ‘reality’ musical: Ariadna, una de les més joves de l’acadèmia, té 18 anys i és de Barcelona.

Ariadna i Nick, els primers nominats d’‘OT 2020’

Els 16 concursants van presentar la seva cançó grupaldedicada a Marisol, durant la primera gala, emesa aquest diumenge 19 de gener a TVE, però no van convèncer el jurat d’‘Operación Triunfo’, format per Nina –directora de l’acadèmia en les seves primeres edicions–, Natalia Jiménez –cantant de La Quinta Estación–, Javier Llano –director de les emissions musicals de COPE– i Javier Portugués –cantant conegut com a ‘Portu’–. I és que no van estar a l'altura i els van advertir que en la pròxima gala aquests errors serien motiu de nominació: «No ha estat un homenatge a Marisol. Si ens ha vist, no sé si li haurà fet molta gràcia», ha sentenciat la directora Noemí Galera.

Per altra banda, Eva va ser l’escollida com a primera preferida d’‘OT 2020’, amb més de 800.000 vots, i els nominats que lluitaran per continuar a l’Acadèmia la pròxima setmana són Ariadna i Nick. Tanmateix, el jurat va expressar el seu desig que els espectadors el salvessin, mentre eren molt crítics amb la jove catalana. Natalia Jiménez, Nina i Noemí Galera van recriminar l’actitud d’Ariadna durant tota la setmana: «Posa’t les piles».

En aquest sentit, la directora de l’acadèmia va dir a Ariadna: «Si no sabés que és OT, si m’ensenyessin imatges teves de la setmana, pensaria que estàs aquí per obligació», afegint, «Has tingut una actitud menfotista, com si tot et fos igual». Natàlia també va criticar la seva actitud: «Sí, cantes increïble, però és important gaudir i apreciar el que tens. Hi ha gent que es mor per estar en aquest programa». Nina, per la seva part, li va dir: «No et veig dins l’acadèmia. No et veig ni vocalment, i això t’ho dic com a cantant i logopeda, cuida’t la veu perquè val la pena. Tens una gran veu».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari