Belén Ro torna a Telecinco per la porta gran amb una monumental esbroncada

Jordi González s'ha vist obligat a fer de mediador

La col·laboradora de 'Sálvame' Belén Rodríguez
Jordi González s'ha vist obligat a fer de mediador  | Telecinco

Belén Rodríguez ha tornat a trepitjar un plató de Telecinco després de desaparèixer de 'Sálvame' per motius de salut. Les expectatives eren altres i la seva tornada no ha passat per alt. Ja apuntava maneres i és que Belén Ro s'estrenava de nou a televisió enfrontant-se ni més ni menys que al seu etern rival, Antonio David Flores

Belén sabia que es trobaria el seu enemic a plató de 'Superviventes', on defensa a capa i espasa la seva filla, Rocío Flores. Però potser la col·laboradora no s'imaginava que la retrobada fos tan tensa.

Antonio David es dedicava a anul·lar contínuament la paraula de Belén Ro, desacreditant-la cada vegada que participava, posant fins i tot en dubte la seva professionalitat i insinuant, en alguna ocasió, que només estava allà asseguda per parlar malament d'ell i de la seva filla. Però Belén Ro no es feia ni molt menys petita davant els atacs i, al contrari, explotava demanant a Jordi González que recordés a Antonio David el seu currículum i trajectòria de més de vint anys a la televisió. 

El punt dèbil de Belén Ro

De tot el que Antonio David va deixar-li caure, el que més va enfurismar la col·laboradora va ser la insinuació sobre la sortida de Rodríguez de 'Sálvame', tot apuntant que havia sortit «per la porta del darrere» i que, a més, cap dels seus companys la suportava.

Ella assegura, en aquest sentit, que manté molt bona relació amb molts d'ells i que la seva sortida es va deure al fet que no té ni la més mínima intenció de tornar a parlar amb ell de temes personals que no tinguin a veure amb els concursos de televisió en els que participi, el mateix Antonio David, o ara, la seva filla Rocío Flores.


Comentaris

envia el comentari