Carlota Corredera canta les quaranta a Carmen Borrego en directe

La col·laboradora ha respost a través d'un missatge de WhatsApp

La col·laboradora ha respost a Carlota a través d'un missatge de WhatsApp | Telecinco

Durant el 'Sálvame' d'aquest dijous, els col·laboradors han comentat l'última entrega de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet edition' aprofitant que Victor Sandoval, també concursant del programa, es trobava a plató. Lògicament, totes les mirades han recaigut en Carmen Borrego i la imatge que va transmetre la nit de dimecres, intentant mostrar una nova Carme, pacífica i gens amiga dels mals rotllos.

La seva reconciliació amb Victor Sandoval i el fet d'acceptar que en alguns moments ha estat massa dura en alguns programes de televisió no ha convençut els col·laboradors de 'Sálvame' i molt concretament a Carlota Corredera, que no ha comprat la nova versió de Borrego.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El detall que Carlota no entén

La presentadora ha dit que no entén que Carmen volgués comptar amb la presència de 'Payasín', el detonant a 'Sálvame okupa' que ella i la seva germana Terelu acabessin abandonant el programa.

Alguns companys han intentat trobar sentit a la presència del personatge, assenyalant que la participació de 'Payasín' podria ser imposició de la productora, però pocs minuts després, era la pròpia Carmen Borrego qui enviava un missatge per aclarir la situació.

Carmen envia un Whatsapp per aclarir-ho tot

La col·laboradora ha enviat un missatge al director del programa per confirmar que havia estat idea seva portar a 'Payasín' al programa, argument que ha acabat de fer enfadar Corredera, qui entén l'actitud de la col·laboradora com una nova mostra d'incoherència que tantes altres vegades ha demostrat.


Comentaris

envia el comentari