«Marxa al Perú, 'mamarratxa'!», l'esbroncada d'Ángel Garó a Miriam a 'GH VIP'

Els dos concursants han discutit perquè algú ha begut de la llet especial que pren Verdeliss a causa del seu embaràs

Imagen del momento de la discusión entre Ángel y Miriam
Ángel Garo i Miriam Saavedra es van escridassar i insultar mútuament | Telecinco

La tensió està molt present en aquesta edició de 'Gran Hermano VIP'. Els habitants de la casa de Guadalix de la Sierra, que ja fa moltes setmanes que estan tancats, continuen protagonitzant grans discussions per temes teòricament inofensius. L'últim motiu per una gran esbroncada ha estat la llet especial per embarassades que pren Verdeliss. 

Segons sembla, algun dels seus companys ha begut d'aquesta llet i no ho ha dit a ningú. Aquest fet ha provocat un gran conflicte entre Ángel Garó i Miriam Saavedra. Tots dos s'han dedicat insults i s'han faltat al respecte: «Marxa al Perú, 'mamarratxa'!», va arribar a dir l'humorista, que ha vist com en els últims dies se solucionen els seus problemes amb la justícia.    

La gran esbroncada entre Ángel i Miriam

Tot i que el consum d'aquest producte lacti va ser l'inici d'aquesta discussió, finalment va acabar amb un conflicte personal entre els dos participants de 'GH VIP'. Garó va argumentar primer que «la diferència la marca ella per una decisió pròpia que és quedar-se embarassada, que és respectable i símptoma d'alegria, però està en un concurs on tots som iguals».  

Després l'actor malagueny pronunciés aquestes paraules, la model peruana va defensar Verdeliss: «Perdona però ella té un nen a dins». A partir d'aquí van començar uns atacs personals que fins i tot Garó veia que eren incompressibles: «Estem bojos, discutint per una mica de llet en una casa d'adults»

Miriam y Ángel se enzarzaron en una gran bronca
Miriam i Ángel van protagonitzar una gran discussió | Telecinco

 

Miriam, però, no va voler tancar aquí aquest episodi i va afirmar: «Que passa, que jo no visc en aquesta casa? Que no puc dir el que em sembla bé?».  Davant d'aquesta resposta, Garó es va allunyar del saló renegant i demanant a Miriam que se n'anés al Perú. Posteriorment, després de tornar a passar per davant de la seva companya, la va acusar de martiritzar a la resta de la casa i la va titllar de «'mamarratxa'».   

Verdeliss, molt afectada per la discussió dels seus companys

La protagonista indirecta d'aquesta discussió, Verdeliss, va acabar esclatant a plorar després de veure el comportament dels seus companys: «De sobte s'ha iniciat un espectacle vergonyós d'ofenses, desqualificacions, i tothom animant-los i rient». 

Verdeliss llorando después de la discusión entre Ángel y Miriam
Verdeliss plorant després del gran moment de tensió | Telecinco

 

La concursant embarassada va mostrar la seva decepció, ja que considera que «és un motiu que m'afecta a mi, si vull o iniciar una postura», per afegir després que no ho volia fer però que en el concurs només es busca generar enfrontament. Verdeliss es va mostrar especialment molesta amb Garó: «M'he sentit dolguda per unes paraules seves dient que al final la culpa és meva per haver entrat embarassada al programa, em sembla lleig».  


Comentaris

envia el comentari