L'esbroncada entre Kiko Hernández i Belén Esteban que gairebé acaba amb 'Sálvame'

Torna a sortir a la llum el vídeo de la discussió que van tenir després de la separació d'Amador Mohedano i Rosa Benito

Kiko Hernández i Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Torna a sortir a la llum la discussió que van tenir fa més de set anys | Telecinco

A causa dels seus problemes de salut, Belén Esteban va decidir passar una temporada confinada a casa per la pandèmia de la Covid-19. La col·laboradora va tornar als platós de televisió a finals del mes de juny, i des de llavors ha protagonitzat diverses discussions amb els seus companys de 'Sálvame'. Després de la forta disputa entre Belén i Jorge Javier Vázquez per un tema d'índole política fa unes setmanes, els usuaris de Twitter no han deixat de buscar altres altercats del passat. 

Forta esbroncada entre Belén Esteban i Kiko Hernández

Sorprenentment, alguns usuaris van poder rescatar una forta esbroncada entre Belén Esteban i Kiko Hernández de fa més de set anys. La de Paracuellos acusava Kiko de ser la raó per la qual Amador Mohedano i Rosa Benito van decidir acabar amb el seu matrimoni l'any 2012. Després d'aquesta declaració, els dos van començar a dedicar-se insults i amenaces a crits. 

«No parlem de problemes de salut, guapa. No parlem d'això, perquè si parlem jo crec que podem parlar de tots els problemes», li va començar dient Kiko a la col·laboradora, fent referència a l'addicció a l'alcohol i a les drogues que aquesta va patir mentre encara estava amb Fran Álvarez. 

«Parla, parla», insistia Belén Esteban, però l'exconcursant de 'Gran Hermano' no va tenir valor de dir res del que li passava pel cap i li va demanar a Belén que fos ella la que iniciés el debat. «No, jo t'he fet una pregunta. Has estat tu qui ha anat a parar a un tema que ni jo he anomenat. Si t'ho has imaginat...», va respondre ella. 

No obstant això, Kiko va seguir insistint: «Comença, comença, que a mi no em cau res de moment». Belén Esteban no va voler quedar-se enrere, i després de confessar que pateix diabetis, també va dir que a ella no li queia res. «Que vagi amb compte ella. Jo en el moment que m'assegui en un plató a parlar de la meva vida, les meves obres i els meus miracles em dius el que vulguis, mentrestant calladeta, guapa», la va amenaçar Kiko. 

Després d'això, Belén va respondre d'una manera inesperada, aconseguint el menyspreu del públic: «Callaré quan em surti del mismíssim...». «Que si tens nassos que parlis de les malalties», insistia ella també. 

La discussió va acabar quan Kiko Hernández va demanar a Belén que expliqués el motiu pel qual havia estat a punt de no fer un programa, cosa que va posar molt nerviosa a la col·laboradora i no va voler respondre. «Saps la pena? Que jo a tu et tenia molt afecte i estima. I ara mateix veig que no vals ni això», sentenciava finalment Hernández. 


Comentaris

envia el comentari