Noemí Galera esclata contra els concursants d''OT' per la seva protesta

«Estic molt enfadada i decebuda. La confiança que havia dipositat en vosaltres l'he perduda absolutament», va clamar Galera

Noemí reúne a los concursantes para recriminar su actitud
Noemí ha recriminat la seva actitud a tot el grup | Youtube

Noemí Galera ha hagut de mostrar la seva cara més seriosa i ferma com a directora de l'Acadèmia d''Operación Triumfo'. L'actitud dels concursants ha provocat que hagi hagut d'esbroncar a tot el grup

Aquest dilluns ha mantingut una reunió amb tots els joves cantants després de la seva polèmica del diumenge a la nit. A l'equip del programa no li va agradar gens que protestessin al passadís de l'habitació quan van veure que no els obririen la porta de l'habitació fins mitja hora més tard. Aquest fet va passar unes hores abans que un dels favorits del públic, Famous, hagi estat ingressat a l'hospital per uns problemes intestinals. 

Dures paraules de Noemí als joves concursants

El programa ha decidit que a partir d'ara no s'obrirà la porta de l'habitació fins a les 22.30 hores. Fins ara ho feia a les deu de la nit, i els concursants ja entraven a dins de l'habitació, fet que provocava que molts cops es quedessin sense continguts per l'emissió en directe que dura fins a les 23.00 hores. 

Los 'triunfitos' hacen una sentada para protestar por la hora de apertura de la habitación
Els 'triunfitos' van fer una seguda per protestar pel seu nou horari d'obertura de la seva habitació | TVE

 

Aquesta decisió va generar un gran malestar entre els concursants que van decidir queixar-se a la seva manera, estirant-se davant la porta sense fer res i esperar que els obrissin. A més, van ignorar a l'Adrià, l'encarregat d'obrir l'estança. 

Noemí Galera no va dubtar ni un moment en mostrar el seu enuig amb els joves cantants. «Estic molt enfadada i decebuda. La confiança que havia dipositat en vosaltres l'he perduda absolutament», els ha comentat escridassant-los. També ha afegit: «Les faltes de respecte no les consentiré de cap manera. Ni a mi ni a ningú de l'equip i espero que quan veieu a Adrià us disculpeu, perquè és una vergonya el que vau fer ahir». 

També els va comentar la repercussió que la situació havia tingut entre els seus seguidors: «Penseu que aquí ens està veient molta gent que després anirà als vostres concerts, comprarà els vostres discos... I el que han vist els hi ha agradat una merda com a mi». 

Els espectadors, molt emprenyats 

Les xarxes han esclatat davant la falta de disciplina dels 'Triunfitos': «Gent treballant tota la seva per tenir un espai a la indústria, somiant per tenir l'1% del que ofereix l'Acadèmia i venen aquests pocavergonyes a desprestigiar tota la feina d'un equip que els està donant l'oportunitat de les seves vides». 

Aquesta va ser només una de les 10 piulades que van haver de llegir els concursants d''OT'. La directora els va haver de sermonejar molt seriosament: «Deixeu-vos d'hòsties i sigueu vosaltres mateixos. No controleu tot el dia les punyeteres càmeres. Penseu que a la gent li fa gràcia que en el directe digueu coses que us expliqueu a l'habitació? La gent s'enamora dels concursants quan veu com interactuen, com parlen, com pateixen, com treballen...».    

Julia leyendo uno de los tuits escritos por los espectadores
Julia llegint un dels tuits escrits pels espectadors | Youtube

 

El seu discurs va continuar així: «Això és un programa de televisió. Si voleu estudiar música, aneu a un conservatori. Això és un programa de televisió on s'aprèn però hi ha un equip que ho dona tot i que estima el programa i tinc la sensació que vosaltres no estimeu 'Operación Triunfo'. I si no esteu d'acord amb això, la porta està oberta». 

La directora de l'Acadèmia no va poder evitar plorar 

Després de sortir uns minuts de la sala, Noemí va tornar i va acabar admetent: «Ahir vaig passar un dia de merda i aquesta matí també. Per mi no és fàcil fotre-us aquest sermó, perquè no és el primer». A aquestes paraules hi va afegir: «Em vau preguntar si de veritat us estimava com els meus fills. I sí, és veritat. Perquè si m'importéssiu una merda, jo no estaria aquí».

Noemí durante la bronca a los chicos de 'OT'
Noemí durant l'esbroncada als concursants d''OT' | Youtube

Començant a plorar, la directora d'OT els va voler explicar que «em vaig sentir molt malament quan vau dubtar d'aquest fet. Jo us estimo molt i em fa mal segons quines coses». Finalment, aquest moment de tensió va acabar entre abraçades i llàgrimes.    


Comentaris

envia el comentari