L'esbroncada a 'Supervivientes' que ha fet envermellir Telecinco: «Que no es repeteixi»

Oriana Marzoli se'n riu de l'aspecte físic de Pilar Yuste i incendia les xarxes socials

Aquest dilluns, 3 de maig, Telecinco ha emès el primer programa en directe de 'Supervivientes: Última Hora'. Jorge Javier Vázquez ha estat l'encarregat de presentar el programa, però s'ha trobat amb col·laboradors molt rebels que no han estat capaços de controlar-se. Aquest és el cas d'Oriana Marzoli i Pilar Yuste, que han protagonitzat un enfrontament. 

Oriana ha afirmat que no li cau bé Valeria Marini perquè «s'inventa coses i després es fa la víctima». Tanmateix, Pilar Yuste ha manifestat que Oriana és «la número u» en fer-se la víctima. Per tant, Oriana no ha dubtat en contestar i ha assegurat que «jo no em faig la víctima, a l'inrevés, jo peco de dolenta, situa't i llegeix-te una mica les coses».

«No tens ni idea del que passa a 'Supervivientes', llegeix una mica les notícies. Tu sí que has de llegir», li ha aconsellat a Pilar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Enfrontament entre Pilar Yuste i Oriana Marzoli

«Anem a fer un exercici de transmutació, imagina't que demà et despertes i ets Oriana», li ha comentat Jorge Javier a Pilar. «Doncs és el millor que li podia passar», ha assegurat Oriana. «El primer que faria seria comprar-me un pintallavis dels que porta ella tot el dia a la mà», ha contestat Yuste.

«Quina poca imaginació», ha respost Oriana. «Noia, és que tens molt poca. No hi ha res a fer amb tu», ha incidit Pilar. «No, poca creativitat tens tu», li ha retret Marzoli. «Estàs dient que Oriana és ximple?», s'ha preguntat Kiko Matamoros. «Sí», ha afirmat Pilar de forma contundent.

«Em vesteixo com em dona la gana, soc una dona completament lliure»

«No, ximple ets tu, perquè per portar aquest pèl com el portes, que fins i tot Jorge t'ha dit que sembles les Menines de Velázquez...», ha carregat la 'influencer' contra Pilar Yuste. «És espantós. De coloraines rosa, no queda bé amb la teva edat».

Després d'escoltar aquestes ofenses, Pilar Yuste ha canviat el gest i ha esclatat. «Tens un defecte molt gran, no és la primera vegada, ni la segona, ni la tercera, sempre t'estàs ficant amb el físic i amb l'edat. Em vesteixo com em dona la gana, soc una dona completament lliure», ha sentenciat Yuste.

«Tu ets la que m'ha catalogat com una dona ximple i buida, i ara no puc dir-te res», ha sentenciat l'exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Pluja de crítiques a Oriana a les xarxes socials

Molts espectadors han criticat el comportament d'Oriana i no han dubtat en carregar contra ella a través de Twitter: 

  • «Oriana és patètica i Pilar Yuste li ha dit la veritat, que està buida de tot, quina pena de criatura»
  • «Oriana, el teu comportament sí que és inadequat per la teva edat. I els comentaris a Pilar no els catalogaré perquè ho fan per si sols»
  • «Si jo hagués estat Pilar Yuste, quan Jorge em pregunta què faria si demà em llevo sent Oriana, el primer que faig és anar a l'escola, perquè aquesta noia cada vegada mostra més les seves mancances»
  • «Oriana faltant el respecte a Pilar, pel seu físic, el seu aspecte i per la seva edat i ningú diu res... Quina vergonya»

Comentaris

envia el comentari