El presentador Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes

«És escandalós»: L'últim engany de 'Supervivientes' en directe

Jordi González anuncia que els concursants podran rebre informació de l'exterior i els seguidors del programa es queixen a les xarxes socials

L'última edició de 'Supervivientes' no està deixant indiferent a ningú. La primera polèmica va arribar de la mà d'Olga Moreno, que ha parlat sobre els seus problemes familiars dins el concurs.


Espanya està dividida entre els que defensen que té dret a explicar la seva vida i, d'altra banda, els que asseguren que aprofita qualsevol moment per carregar contra Rociíto. Arran d'aquest debat va sorgir el segon enrenou: la qualitat del càsting.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La dona d'Antonio David està traient partit de l'escàndol que va generar el famós documental. Tot i que en aquesta temporada els concursants s'han dedicat a sobreviure i no s'han centrat en l'espectacle, ella ha fet tot el contrari.

Per aquest motiu, els experts entenen que Telecinco vulgui afavorir a certs concursants. No obstant això, el públic no tolera que se saltin les normes.

No és la primera vegada que les xarxes socials es fan ressò d'un suposat engany per part del programa. Hi ha gent que té dubtes sobre la transparència d'alguns jocs.

Els presentadors estan fent una tasca exemplar. Lara Álvarez, encarregada de presentar el concurs des d'Hondures, és molt simpàtica i ningú qüestiona la seva capacitat de manipulació.


El problema és que l'organització cada vegada pren mesures més compromeses. De fet, ara ha permès que determinats supervivents puguin rebre informació d'alguns dels seus antics companys.

L'encarregat de transmetre aquesta notícia ha estat Jordi González durant 'Conexión Honduras', el debat dominical del programa. Hem de recordar que aquesta edició està sent molt criticada perquè els concursants tenen dades de l'exterior.

Els seguidors del programa no recorden que en altres edicions els concursants tinguessin tants privilegis. Per aquest motiu, no han trigat a manifestar-se en contra de Telecinco i en compartir la seva indignació a les xarxes socials.

Una edició que ha decebut als espectadors

Jorge Javier hauria d'estar preocupat, ja que un dels seus productes estrella està a punt de perdre tot el que ha aconseguit. Recordem que el programa antigament s'emetia a Antena 3 i els espectadors més crítics troben a faltar l'essència que tenia en aquesta cadena.

Les últimes mesures que ha pres la direcció del programa no han ajudat a calmar l'enrenou. Alejandro Albalá, Olga Moreno i la resta d'aspirants podran contactar amb el seu exsupervivient preferit per demanar-li consells.

«És escandalós. I tot perquè puguin tenir les coses com havien planejat», escriu un usuari de Twitter.

Els experts televisius asseguren que 'Superviventes 2021' ha estat una decepció per a gran part de l'audiència. És cert que han sabut crear trames interessants, però els famosos no han volgut participar-hi. 

Segons la teoria d'alguns comentaristes, la direcció va fallar als seus fans des del primer programa. Recordem que va deixar córrer el rumor que Vázquez presentaria el concurs des d'Hondures.

La cadena ja està preparant el seu pròxim concurs: 'Gran Hermano VIP'. Tot fa pensar que corregiran els errors que s'han comès a 'Superviventes'.

Mentrestant, les celebritats que van decidir viure a l'illa estan desitjant que l'audiència prengui la decisió final. Cada vegada falta menys per conèixer al guanyador del concurs.

Els més optimistes garanteixen que la dona d'Antonio David segueix tenint moltes possibilitats. Tot i generar sentiments creuats, ningú pot posar en dubte que ha estat la protagonista de la temporada.

Els diners del premi li anirien molt bé per solucionar tots els problemes que té per davant. Recordem que l'antic col·laborador de 'Sálvame' segueix sense feina i està immers en una caríssima batalla judicial.