Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Escàndol a 'Cámbiame' amb una participant que es va queixar perquè l'havien «deixat calba»

La dona va criticar en directe el tall de cabell que li havien deixat
Imatge del tall de cabell de l'Olga pel qual ella assegurava veure's «calba» | Mediaset

 

D'ençà que 'Cámbiame' va canviar el seu format i l'emissió va començar a ser en directe, el programa de Telecinco surt d'una polèmica per entrar en una altra. Com és normal, els participants no sempre surten satisfets de la feina realitzada amb la seva imatge, motiu pel qual s'expressen obertament sobre les seves molèsties o inquietuds, com va ser el cas de l'Olga, a qui el seu canvi exprés no va semblar agradar.

Li van prendre el pèl

Manuel Zambrano va ser l'encarregat de l'apartat d'estilisme de la participant. L'especialista, també conegut per les seves col·laboracions a 'Sálvame', va rebre les crítiques de l'Olga, qui no va aprovar la imatge que li estava quedant. Cal recordar que el programa que presenta Carlota Corredera escull els seus convidats a l'atzar, després que ells acceptin rebre un canvi estètic.

 

Una vegada l'Olga es va posar en mans del Manuel, aquest va decidir que la cueta que lluïa la dona havia de desaparèixer, pel que va procedir a tallar-li el cabell. En veure les primeres imatges del seu canvi, l'Olga va entrar en pànic i es va començar a queixar que «m'heu deixat calba!». La sorpresa al plató era total, ja que poques vegades s'havia vist una reacció tan polèmica com aquesta.
 

El moment més dolç

L'Olga, molt molesta, va provocar que la Paloma González l'animés | Mediaset

 

Davant dels nervis i de la tensió sorgida, Paloma González va ser l'encarregada d'intentar tranquil·litzar a l'Olga, a qui li va oferir un got d'aigua i li va assegurar que li agradaria la seva nova imatge. «És menys del que penses», li va comentar, demanant-li que esperés fins a veure el resultat final per valorar si les decisions preses per Zambrano li havien agradat.

 

No obstant això, l'Olga no acceptava les excuses i continuava nerviosa, motiu pel qual el seu marit, que també havia anat al concurs, va entrar en acció. L'home es va apropar a la seva dona per donar-li el seu ànim, dient-li que estigués «tranquil·la, vida meva, que sempre estaràs preciosa». L'escena va impactar a tot el públic, que van poder gaudir d'un dels moments més bonics que es recorda en el programa.