El possible engany de José Antonio Avilés als pares del petit Julen

Cada dia es coneixen més mentides del col·laborador de Telecinco

José Antonio Avilés a 'Supervivientes'
José Antonio Avilés haurà de donar moltes explicacions quan torni a Espanya | Telecinco

La vida de José Antonio Avilés ha donat un tomb 180 graus, però en el pitjor dels sentits. Després del seu pas per 'Supervivientes', els rumors sobre les seves suposades estafes i mentides han sortit a la llum, tant que fins i tot s'especula amb una possible retirada del "periodista".

Tot va començar com un joc de 'Sálvame', que simplement intentava provar que Avilés no és periodista. El que va començar sent un entreteniment per l'audiència va acabar convertint-se en un tema molt seriós. Ara són moltes les persones que l'acusen d'haver patit una estafa d'Avilés fent servir els seus contactes a la televisió. 

Possible estafa a la família de Julen

Entre ells es troben els pares de Julen, el nen mort després de caure a un pou a Totalán el gener de 2019. Entrem ja en un tema molt seriós, ja que es tracta d'una família que ha viscut un dolor molt gran i que mai ha volgut lucrar-se d'això.

Segons Kiko Matamoros,Avilés va aprofitar que havia conegut a un cosí de família perquè li presentés a José, pare del nen. Així, van parlar i el periodista va assegurar que aquelles paraules no sortirien d'allà. Però no va ser així. «Va tenir una conversa amb el pare 'off the record', ni es parla de publicar ni res, i ell va transcriure la conversa i la va vendre», començava dient Matamoros.

José Antonio Avilés va explicar en el seu dia que va vendre l'exclusiva per 18.000 euros. El col·laborador va dir a la família de Julen que mai es publicaria res, però no va dubtar a incomplir les seves paraules. Després de la publicació de l'entrevista i l'enuig de la família, però, el suposat periodista va afirmar que cediria l'import íntegre que havia cobrat als pares del petit, cosa que també seria fals.

L'estafa al descobert

«Li fa arribar 6.000 euros, els quals ell declara i Hisenda li treu 1.500 euros, així que sembla que ha cobrat 4.500 euros per una cosa que es va vendre sense la seva autorització, sense el seu consentiment i per un import superior», va explicar Kiko Matamoros a directe a 'Sálvame'.

«Ja s'ha vist com és i l'únic que vull és que ens quedem tranquils, com estem. No vull tenir res a veure amb aquest xaval. Estem reunint tots els papers i totes les proves per enviar-les a la nostra advocada», va dir la família de Julen.

Va intentar estafar la família de José Antonio Reyes

Els pares de Julen no han estat els primers que Avilés ha intentat contactar per endur-se una exclusiva. José Antonio també va tenir un comportament lamentable amb la família de José Antonio Reyes. Segons la família del futbolista mort, Avilés hauria perseguit els seus pares en el moment més complicat de les seves vides i els va insistir entrevistar el supervivent de l'accident, el cosí de Reyes, qui encara estava recuperant-se física i emocionalment del succeït.

«A nosaltres ens va fer xantatge emocional», va dir la mare del cosí de Reyes. «Va assegurar que era amic íntim de Reyes, que es coneixien de Còrdova. Es va apropar als pares i ho va fer en un moment molt crític», prosseguia la família de José Antonio Reyes. Així, a més de les suposades estafes i mentides, el col·laborador hauria jugat de la manera més bruta amb els sentiments d'una família trencada de dolor.


Comentaris

envia el comentari