Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Escàndol a 'El Programa de Ana Rosa': «Ve un fill en camí?»

La presentadora ha deixat a tothom amb la boca oberta

Mayka Navarro és una de les reporteres més intrèpides del programa d'Ana Rosa. La periodista sempre està al peu del canó treballant sobre el que succeeix a Catalunya. Navarro, molt natural i sincera, sempre és la protagonista en els seus directes, encara que de vegades hagi rebut alguna crítica per part d'Ana Rosa Quintana.

La sintonia entre presentadora i reportera sempre ha estat cordial i fins i tot en moltes ocasions Mayka ha provocat el riure d'Ana Rosa. El dilluns, 16 de novembre, Mayka es va connectar en directe des de Barcelona, on Navarro va confessar una cosa que va sorprendre a tot el plató de Telecinco.

Mayka Navarro augmenta la família

La reportera connectava en directe des de Barcelona per donar l'última hora sobre la situació de la població pel coronavirus. Després d'haver donat tota la informació pertinent, Mayka Navarro protagonitzava una anècdota que provocava el riure a Ana Rosa Quintana. En ple directe, la catalana canviava el gest de la seva cara davant la pregunta inesperada que li ha llançat la presentadora.

«Tens un nou fill?» va voler saber Ana Rosa. La seva companya rebia la pregunta amb un somriure als llavis que es podia intuir a través de la seva mascareta i els seus ulls. «Està en camí, hi ha la cigonya sobrevolant l'altiplà pràcticament» contestava mentre afegia: «Estem en estat de bona esperança».

Ana Rosa Quintana somriu vestida de rosa en un directe des de Barcelona amb Mayka Navarro vestida de negre i amb mascareta
Mayka Navarro fa broma amb l'arribada de la seva nova mascota | Telecinco

Els col·laboradors presents al plató es van quedar sorpresos, però Ana Rosa es va afanyar a matisar la resposta de Mayka Navarro: «Fill 'perruno'... Bé, podria ser un altre també...». La catalana ha seguit la broma i entre rialles exclamava: «A la meva mare acaba de donar-li un infart, li acabes de dir a l'àvia que tornarà a ser àvia i ella no tenia ni idea».

El peculiar nom de la mascota de Mayka Navarro

L'anècdota no acabava aquí. Després d'afirmar que una nova mascota arriba a la família, Ana Rosa revelava el nom del gos de Mayka Navarro provocant el riure entre els col·laboradors del programa. «Té a Simón, cal dir que no es diu així pel doctor» va voler aclarir la presentadora mentre els seus companys ploraven del riure.

Les bromes pel nom que ha triat Mayka Navarro per a la seva mascota va començar a ser protagonista del programa i Ana Rosa va haver d'insistir que l'origen del nom no té res a veure amb Fernando Simón, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat: «No es diu així pel doctor Simón, li han posat aquest nom per una història que explicarem un altre dia» explicava Ana Rosa sense donar més detalls.

Un gran dia per a Ana Rosa Quintana

Aquest moment protagonitzat per Mayka Navarro no ha estat l'única confessió especial que va tenir lloc durant el programa de dilluns passat. Ana Rosa Quintana estava realment feliç i relaxada per la visita d'una persona molt especial a les instal·lacions del programa de Telecinco.

Fa molt temps que Ana Rosa  no pot veure la seva família -excepte al seu marit i als seus fills- a causa de la crisi sanitària per la qual estem passant. Potser per això, el seu germà Enrique va decidir fer-li una visita que la presentadora va agrair públicament.

Enmig del debat sobre el conflicte entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, Ana Rosa opinava al respecte: «A mi el meu germà em diu que demandarà al meu fill, i el llanço per la finestra. Que mai m'ho diria perquè és adorable, ha vingut aquest matí a veure'm i m'ha fet un petó» confessava molt feliç i orgullosa mentre mirava darrere de les càmeres.

Una visita que, sens dubte, ha emocionat a la presentadora, ja que té una excel·lent relació amb el seu germà amb el qual comparteix alguna activitat professional.