Jorge Javier Vázquez con los brazos cruzados y semblante serio en un plató de Telecinco

Salten totes les alarmes a Telecinco després del que ha passat aquest diumenge

Jordi González tira per terra tot el que havia aconseguit Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez ha rebut una notícia que l'ha deixat sense alè: 'Scret Story' no ha aconseguit seduir els espectadors de Telecinco com s'esperava. Pretenia ser el nou programa estrella de la cadena, però tots els esforços han estat en va.

Jorge Javier i els seus companys volen combatre l'èxit d'Antena 3, que cada vegada atrapa més públic. Mediaset ha decidit avançar la seva primícia per atemptar contra l'audiència de 'Pasapalabra', però no ho ha aconseguit.

Roberto Leal i el seu mític concurs ha fet tremolar la competència, ja que registra unes dades completament envejables. Totes les esperances s'havien bolcat en 'ScretStory', tot i que la nit d'ahir, diumenge, ho ha canviat tot.

Jordi González va ser l'encarregat de presentar el debat del programa i tot feia pensar que el projecte seria un èxit. No obstant això, només va anotar un 12.7% de share; en altres paraules, només va reunir 1.256.000 espectadors davant de la pantalla.

El nou concurs de Telecinco fracassa sense Jorge Javier

Jorge Javier Vázquez s'ha consolidat com un dels grans mestres de l'espectacle televisiu, mèrit que demostra en tots els programes. Mediaset va voler que conduís la primera gala de 'Scret Story', on va registrar un 17.3%. En total, cinc punts més que González.

Els espectadors no han connectat amb els concursants, així que Jorge Javier haurà de treballar molt per crear un joc atractiu. La resta de presentadors de la cadena no està capacitat per aquest repte, de tal manera que tothom ha fixat la mirada en ell.

Segons els mitjans, el català disposa d'un dels millors contractes de Telecinco, un premi merescut. Tot i generar sentiments contradictoris entre el públic, és un gran professional.

El nou concurs era l'última oportunitat que tenia la cadena de frenar l'èxit d'Antena 3, repte que haurà de posposar un temps. 'Pasapalabra' i la resta d'emissions de la cadena han aconseguit revolucionar la plantilla de la competència.

Jordi González perd la confiança dels directors de Mediaset

Jordi González és un dels grans presentadors de Telecinco, però el seu últim programa ha estat un autèntic frau. L'audiència considera que no ha fet bé la feina perquè no ha entretingut el públic com havia de fer.

En el moment més crític de Mediaset, el comunicador ha rebut unes crítiques molt dures. Ara, els directius el tenen en el punt de mira. Alguns han donat la cara per ell, ja que consideren que la culpa del fracàs de 'Secret Story' és dels concursants.

Com que el programa havia triomfat en altres països, les expectatives a Espanya eren altes. Tot i això, els famosos que hi participen són de segona categoria i als espectadors els importa un rave els seus secrets.

La dinàmica és molt semblant a la de 'Gran Hermano VIP', així que s'esperava que els espectadors aplaudissin el format. No obstant això, encara no s'han creat trames suficients perquè Antena3 tingui por que algun dels seus projectes surti perjudicat.

Les sèries turques han revolucionat la graella televisiva, ja que són productes diferents que han tingut molt bona acollida. Jorge Javier Vázquez té un gran domini del mitjà i per aquesta raó és conscient que els seus programes comencen a córrer perill.

'Sálvame' també està en un moment força complicat i els seus directors tenien l'esperança d'utilitzar el contingut del concurs anterior. Tanmateix, després del fracàs del debat, no correrà el risc d'emetre'l per tal de no avorrir l'audiència i empitjorar els resultats.