La Casa de Papel

L'escape room de 'La Casa de Papel' aterra a Barcelona

Del 18 d'octubre al 17 de novembre els jugadors podran intentar atracar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre

Si ets dels que a les 9 del matí d'aquest divendres era actualitzant Netflix a l'espera de la tercera temporada, dels que somia amb els capítols del Professor, Rio i Tòquio o dels que creu que no hi ha cap sèrie millor que 'La Casa de Papel', això t'interessa. L'escape room, basat en la sèrie d'aquests famosos atracadors, arriba a Barcelona del 18 d'octubre al 17 de novembre per fer viure als fans la sensació de robar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre com en la ficció.

S'instal·larà al Centre Comercial La Maquinista després d'haver arrasat a Madrid, amb un èxit de 80.000 assistents, ja que es tracta de la sèrie espanyola més vista a Netflix. Permet l'entrada a 100 persones a la vegada i es tracta de l'escape room més gran d'Europa, encara que és imprescindible comprar l'entrada amb antelació.

Màscares de Dalí i granotes vermelles seran els protagonistes durant aquesta tardor. Els fans de la coneguda ficció es podran deixar emportar per un escenari que reprodueix la història de 'La Casa de Papel' i reviu l'aventura dels seus personatges protagonistes. 

També et pot interessar...