L’escena emotiva de Julio Ruz a 'GH DÚO' que s’ha fet viral

El concursant ha protagonitzat un dels moments més íntims i emocionants del 'reality' que podria comparar-se a una escena de cinema espanyol

Julio Ruz a 'GH DÚO' | EL CONFIDENCIAL

Sembla que a 'GH DÚO' hi ha concursants que són veritables actors. Segons explica 'La Coctelera', el 'reality' de 'TELECINCO', a més d’entretenir el seu públic, també és testimoni d’autèntiques escenes teatrals.

És el cas de Julio Ruz, qui participa juntament amb la seva exparella Maria Jesús Ruiz. El concursant ha muntat l’escena més íntima mai vista en un 'reality'.

L’esdeveniment va tenir lloc durant la passada gal·la de la nit del dimarts, mentre s’emetia el programa 'Límite 48 horas 3'. Els espectadors van gaudir de l’escena gravada per les càmeres de la casa de Guadalix al llarg de la setmana, per acabar ajuntant el resultat final.

Això és el que va aparèixer: un Julio Ruz profundament preocupat i trist per l’expulsió que es preveia de la que va ser la seva parella, Maria Jesús Ruiz. El concursant va protagonitzar una escena pròpia del cinema, amb característiques molt teatrals que podríem trobar a la gran pantalla.

  • També et pot interessar: Julio Ruz, parella de María Jesús Ruiz, hauria intentat lligar amb Lydia Lozano

L’escena s’ha fet viral a les xarxes socials

 

El que Julio Ruz no esperava és que les seves llàgrimes per la seva ex parella es difonguessin tan ràpidament per les xarxes socials. El vídeo va fer-se viral entre els seguidors del programa en un tres i no res.

El presentador de la gal·la 'Límite 48 horas 3', Jorge Javier, no va dubtar en opinar sobre el vídeo: «Qui no s’emocioni amb aquest vídeo té aquí una patata», va dir amb la mà al cor.

Sense ser conscient, Ruz s’ha convertit en pocs minuts en un dels homes amb més carisma de la pantalla.

La seva declaració

«Té a molta gent al seu voltant que l’influeix. Ella ja m’ha dit que els primers que votaran perquè marxi és la seva pròpia gent. Per a ells, veure-la feliç amb mi és un problema. Per a mi és molt dur tornar a perdre-la», confessava el concursant.

«El més meravellós que he tingut en aquest concurs és tornar a trobar a la persona amb qui he compartit la meva vida».

Aquestes paraules han captivat a la seva companya i a tots els espectadors que han estat testimonis de la seva relació. A més a més, en el vídeo no només podem escoltar paraules plenes de tendresa, sinó que els dos comparteixen petons i s’abracen, sense parar de plorar.

Totes les parelles que conviuen a la casa de Guadalix de la Sierra estan vivint moments molt intensos i magnífics, amb l'audiència com a testimoni d’aquests esdeveniments tan màgics. Ja siguin llàgrimes, conflictes, tensió, qui sap si Julio Ruz ens tornarà a deixar una escena digna d’un Òscar.

  • També et pot interessar: Petó entre Alejando Albalá i Sofía Suescun a 'GH Dúo'

Comentaris

envia el comentari