Espanya participarà en la pròxima edició del festival d'Eurovisió Junior

Es va arribar a guanyar el concurs l'any 2004 amb l'actuació de María Isabel i la seva mítica cançó 'Antes muerta que sencilla'
El festival infantil tindrà lloc al novembre | TVE

 

Encara amb el mal gust de boca que va deixar la participació de Miki al festival d'Eurovisió d'enguany amb 'La Venda', els fans d'aquest festival ja tenen un nou motiu per a resorgir d'entre les cendres. I és que TVE ha anunciat que Espanya tornarà a participar en l'edició infantil del concurs. Després de 13 anys sense fer-ho, s'espera poder retornar l'alegria a les televisions i artistes espanyols, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

María Isabel va fer guanyar el concurs a Espanya

Lluny de seguir les petjades del festival d'adults, el de nens sempre ha estat tot un èxit pels participants d'Espanya. De fet, es va arribar a guanyar el concurs l'any 2004 amb l'actuació de María Isabel i la seva mítica cançó 'Antes muerta que sencilla'. L'any anterior, el 2003, Sergio va aconseguir el segon lloc amb 'Desde el cielo', i Antonio José també va conservar la segona posició l'any 2005 amb 'Te traigo flores'.

María Isabel va guanyar el concurs europeu | TVE

 

El 2006 va ser el darrer any amb representació espanyola en el festival, quan el petit Dani va aconseguir un quart lloc amb la cançó 'Te doy mi voz'. Ara, després de més de 10 anys sense participar, TVE ha anunciat la seva tornada a un festival que tindrà lloc el diumenge 24 de novembre a la ciutat polonesa de Gliwice. Tot i la bona notícia, encara es desconeix el procés que se seguirà per a escollir al nou representant infantil espanyol al festival.

 

 

 

Sigui com sigui, la intenció de la cadena és fer-ho de la manera més transparent possible per aconseguir encara més adeptes a la celebració. L'any passat la polca Roksana Wegiel va guanyar el festival amb una espectacular actuació que va protagonitzar interpretant el tema 'Anyone I Want To Be'. Així doncs, caldrà esperar unes setmanes per saber qui serà el jove representant espanyol que potser retorna l'èxit eurovisiu al país.

 

 

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris