URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

L'espectacular 50 aniversari de Paz Padilla

La presentadora ha viscut un cap de setmana ple de sorpreses en companyia d'amics i família

Hi ha aniversaris i, després, està els dels 50 anys de la presentadora i còmica Paz Padilla. L'andalusa ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram totes les sorpreses que els seus amics li van fer amb motiu del seu aniversari que, tot i que va tenir lloc el passat 25 de setembre, es va allargar durant tot el cap de setmana.

 

Des d'una flashmob a un dibuix dels 50 amb tots els seus amics i gravat des del cel. Les imatges i els vídeos que la presentadora ha compartit a les xarxes socials parlen per si soles i, no hi ha dubte, que tal com ella ha confessat: «Ha estat el millor aniversari de la meva vida».

 

 

Multitud de sorpreses per a no oblidar

Diversió, sorpreses, emoció, balls, alegria... i moltes coses més van ser les peces indispensables perquè la presentadora de 'Sálvame' ho passés en gran. Està clar que 50 anys no es compleixen cada dia i, per aquest motiu, els seus amics i familiar van voler organitzar-li una festa que, de ben segur, no podrà oblidar mai.

 

Ella, fent gala del seu particular sentit de l'humor, també va posar molt de la seva part per agrair la intenció de tots els seus amics i, sobretot, per seguir animant una festa que semblava que no s'acabés mai. Així sí que dóna gust complir anys i, sobretot, celebrar-ho amb els que més estimes. Per molts anys, Paz!

 

També et poden interessar...