IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

L'espectacular canvi físic d'Andrés de la Cruz, Boliche a 'Los Serrano'

L'actor ha fet un gir de 180 graus a la seva vida i després de 9 anys d'èxits a la mítica sèrie espanyola, està irreconeixible

El antes y el después de Andrés de la Cruz, Boliche en 'Los Serrano'
L'abans i el després d'Andrés de la Cruz, Boliche a 'Los Serrano' | Cedida

 

L'actor Andreu de la Cruz va ser un dels intèrprets més estimats de la mítica sèrie espanyola 'Los Serrano'. Encara que potser amb el seu nom real no és tan conegut, si parlem de Boliche ja sabem de qui es tracta, l'amic graciós i grassonet de Guille i Teté. Molts anys han passat des que es gravés la sèrie ,encara que els seus personatges segueixen vius en el record dels espectadors.

  

  

No obstant això, Boliche ha fet un gir de 180 graus i actualment l'actor està irreconeixible. Després de més de 9 anys de l'èxit de 'Los Serrano' i del grup musical juvenil que es va crear arran de la sèrie, 'SJK', Andrés de la Cruz ja no és aquell nen grassonet, sinó que s'ha aprimat tants quilos que està pràcticament irreconeixible.

Irreconeixible

Amb aquest canvi estètic no sembla ni la mateixa persona. Andrés ha deixat enrere la roba ampla de 'skater' que lluïa a la sèrie i està apostant per vestir molt més d'acord amb els temps actuals, també més formal.

Este es el actual aspecto físico de Andrés de la Cruz
Aquest és l'aspecte físic actual d'Andrés de la Cruz | Cedida
 

El que més destaca és la seva barba i el pèl canviat. Les fotografies de l'abans i el després de Boliche han causat sensació a les xarxes socials. Molts usuaris encara no creuen que siguin la mateixa persona, ja que és un canvi enorme que sens dubte ha millorat la vida de l'actor i ara productor.

I és que després de participar a 'Los Serrano' i a la pel·lícula 'El viaje de Carol', Andrés s'ha centrat en el món de la postproducció, on ha realitzat treballs com 'Family Life', 'Los chicos del Puerto' o 'De qué se ríen las hienas', entre moltes altres peces audiovisuals.


Comentaris

envia el comentari