Espectacular esbroncada entre Tamara Falcó i Anabel Alonso

Les dues concursants van discutir fruit d'un intercanvi de capitanies
Tamara Falcó segueix la cursa cap a la final de 'Masterchef Celebrity' | GTRES

L'actual edició de 'Masterchef Celebrity' està arribant a les acaballes i això està fent que concursants que en un principi es portaven bé, ara fruit dels nervis i de la rivalitat, comencin a caure en provocacions i esbroncades que fan pujar més que mai la temperatura dels fogons.

 

En aquesta ocasió les protagonistes van ser l'actriu i còmica Anabel Alonso i la filla d'Isabel Presley, Tamara Falcó. En un primer moment, les dues formaven part d'equips diferents però de cop i volta els membres del jurat van decidir unir-les i posar a Anabel Alonso com a capitana de Tamara.

 

A partir d'allà, un mal entès les va portar a esbroncar-se. Anabel Alonso va preguntar a la Falcó com hi portava i ella va respondre que es trobava bé. Després va començar una picabaralla que va acabar amb una Tamara Falcó molt molesta i enfadada amb Alonso, considerant que l'havia ofès i li havia faltat greument el respecte.

 

La nit es va saldar amb l'expulsió d'Anabel Alonso

Aquell dia va ser especialment complicat per l'actriu, que després d'aquesta situació complicada amb Tamara Falcó, va haver d'afrontar la seva expulsió del concurs i que la deixa fora de l'imminent final i que s'està a punt d'emetre.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Televisió