IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una espectadora d''El Programa de Ana Rosa' rebutja un premi de 2.000 euros

«Gràcies, no m'interessa», va respondre la dona després d'escoltar a Joaquin Prat

Joaquín Prat no salía de su asombro tras escuchar a la mujer en 'El programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat no podia creure les paraules de la dona a 'El programa d'Ana Rosa'| Telecinco

Telecinco continua repartint premis entre els espectadors dels seus diferents programes, com 'Sálvame', 'Viva la vida' o 'El Programa de Ana Rosa', i amb ells, omplint d'anècdotes els seus espais. En aquesta ocasió, li ha tocat el torn a 'El Programa de Ana Rosa', que sorteja aquesta setmana una sèrie de premis que van des d'un pernil fins a importants quantitats de diners.

No obstant això, el que ningú del programa s'esperaven era que una concursant rebutgés el regal després de participar. Joaquín Prat era l'encarregat de fer la trucada a la persona guanyadora, però es va portar una gran sorpresa quan aquesta li va respondre que no estava interessada.

«Bon dia, sóc Joaquin Prat, et truco del programa d'Ana Rosa. Sap que té premi segur només pel fet d'haver agafat el telèfon?», va preguntar el col·laborador en directe quan es va despenjar el telèfon. «Gràcies, no m'interessa», va respondre la dona, deixant als espectadors i col·laboradors atònits a parts iguals.

«Com que no l'interessa?», va continuar Prat, intentant salvar la situació i sense sortir de la seva sorpresa. «No pengis, t'ho demano si us plau, no pengis que tens premi segur!», va insistir. Però ja era tard: la dona havia penjat el telèfon, tallant tota comunicació possible amb ella.

«Aquesta senyora ha cridat abans per participar», assenyalava Ana Rosa, qui no acabava de creure's el que acabava de passar. I és que tan sols per contestar, la concursant podria haver-se portat un premi de 2.000 euros.

Les sorpreses dels premis de Telecinco

D'aquesta manera, la dona va perdre una oportunitat que molts haurien agraït. I és que, lamentablement, no sempre resulta tan fàcil encertar en aquests concursos. Durant l'estiu, Mediaset va engegar un altre sorteig en el qual els espectadors, després de rebre la trucada, havien de respondre «A l'estiu també miro Telecinco» res més respondre al telèfon. Una resposta senzilla que ha generat mal de cap a més d'un.

David Valldeperas, boquiabierto tras la reacción de un concursante
David Valldeperas bocabadat després de la reacció d'un concursant | Telecinco

 

Va ser sense cap dubte el programa 'Sálvame' el que va protagonitzar l'anècdota més sonada. El director del programa, David Valldeperas, trucava a un concursant que podria haver guanyat una important summa de diners però que finalment va perdre per respondre amb un «Digui?».

La reacció d'aquest participant tampoc va passar desapercebuda: «Em cago en la puta mare que va parir a Satanàs!», va exclamar l'espectador després d'adonar-se que havia perdut ni més ni menys que 40.000 euros. Els col·laboradors, per descomptat, tampoc van sortir de la seva sorpresa fàcilment.


Comentaris

envia el comentari