Víctor Sandoval, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Raquel Bollo i altres

Una espectadora de 'Sálvame' paga milers d'euros pels calçotets d'un col·laborador

El col·laborador ha començat a fer una col·lecta per poder pagar a Hisenda

Uns dies enrere es va obrir la veda al plató de 'Supervivientes' quan Lola va fer la seva confessió millor guardada. La jove supervivent confessava a canvi d'unes costelles a la barbacoa que en un moment donat havia venut les seves calces utilitzades a través d'una pàgina web.

Va detallar que ho va fer quan encara no era famosa, després de veure un documental amb el seu antic nòvio, hipnotitzats pels diners que es movia en aquesta indústria. Pel que va explicar, la seva roba interior la va vendre per vint euros, una xifra molt menor a allò que valdrien ara a causa de la seva fama.

En un primer moment semblava que aquest negoci feia enrere a diversos famosos, però a 'Sálvame' ha aparegut un col·laborador que s'ha prestat a vendre la seva roba interior. Concretament ha estat Alonso Caparrós qui s'ha iniciat en aquest negoci al costat del programa per al qual treballa. El programa començava amb una urna transparent en la qual es veien uns calçotets.

Carlota Corredera, que tornava de les seves vacances, explicava que pertanyien a Alonso Caparrós, i que estava buscant diners per poder fer front a un important pagament que té. El presentador i tertulià va admetre que deu més de cinc-cents euros de l'última declaració d'Hisenda i que per això, li aniria molt bé guanyar uns diners extra.

En aquest moment el programa ha obert el seu número de telèfon perquè els espectadors es solidaritzessin amb Caparrós i l'ajudessin a pagar. Per a això, oferien uns calçotets seus usats de color negre, que anirien a parar al millor postor. Una licitació que ha començat a principis de la tarda i que va acabar tocant sostre.

Un sostre que pel que sembla, és molt superior als cinc-cents euros que necessita Alonso per saldar els seus deutes. Una redactora del programa i que s'estava encarregant de coordinar la centraleta de trucades i missatges que arriben per licitar pels calçotets, va deixar a tothom al·lucinat per l'import que s'estava posant sobre la taula en aquells moments.

Corredera li preguntava a la seva companya si Alonso ja havia arribat als cinc-cents euros que necessitava i la sorpresa ha estat total. La interlocutora ha explicat que Caparrós ja no ha de patir perquè ja s'ha superat l'import que necessitava per pagar a hisenda. És a dir, que l'import superava els cinc-cents euros.

Però, quants diners tenia ja en el pot? Doncs atenció: des de la redacció del programa asseguraven que hi ha un espectador que ha ofert ni més ni menys que l'esgarrifosa xifra de cinc mil euros a canvi de la roba interior del col·laborador.

El mateix Alonso no s'ha cregut la sorprenent xifra i s'han sumat també els seus companys que al·lucinaven amb l'efecte crida. Ara, l'equip del programa està comparant aquesta quantitat i valorant com es pot fer aquesta donació perquè es compleixi per curs legal.

Així distribuirà la fortuna Alonso

Alonso ja es veu mereixedor dels cinc mil euros i per això ja ha revelat públicament com se'ls gastarà. Primerament pagarà els cinc-cents euros que deu a Hisenda, i la resta de l'import es repartirà en dues parts. La primera part anirà destinada a pagar un sopar a tot l'equip que fa 'Sálvame'.

I la segona part la donarà íntegra a causes benèfiques, a aquells que necessitin aquests diners per poder finançar les causes de les persones més desfavorides. Ara caldrà que el programa busqui la manera de materialitzar la donació de l'espectador, que rebrà els calçotets del mite dels noranta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.