L'audiència de l'especial carrega contra Jorge Javier Vázquez: «Aquesta nit, sobra»

El programa especial de Telecinco ha rebut moltes crítiques per com estava estructurat i també per la presència del presentador català

Des de fa una setmana, tothom fabulava sobre com seria el programa especial de 'Sálvame' sobre la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. D'una banda, l'especial ha complert les expectatives de l'audiència, sobretot pel que fa al testimoni de Rocío Carrasco, qui, com és habitual, ha estat molt generosa i no ha tingut problema en mullar-se i explicar amb detall totes les vivències que els entrevistadors han volgut saber.

No obstant això, els aplaudiments que la cadena va rebre per la producció de la docusèrie no es van repetir ahir a la nit durant l'emissió del programa especial de 'Sálvame'. Alguns espectadors creuen que va ser molt fluix i que l'estructura podria haver estat molt més treballada i pensada a consciència. Les crítiques han anat enfocades, sobretot, a un dels presentadors del programa, Jorge Javier Vázquez, la presència del qual consideren que no estava justificada i que, per tant, no era necessària.

A les xarxes socials corren centenars de missatges que diuen que l'especial l'hauria d'haver presentat només Carlota Corredera, l'estrella de pràcticament tots els episodis de la docusèrie, però segurament no ha estat així perquè ja havien promès a Jorge Javier que ell també presentaria el programa i, arribat el moment, no li podien dir que l'entrevista més esperada de la setmana no seria per a ell. De fet, que el programa tingués dos presentadors va confondre una mica, ja que mentre Carlota conduïa el programa, Jorge Javier només llançava opinions i, com a molt, donava pas a alguns vídeos.

Però aquestes no han estat les úniques coses que han grinyolat, segons l'audiència. La sensació general és que el programa es basava en una improvisació constant i que, al ser en directe, clarament es notava que no tenia un fil conductor. No hi havia cap mena d'ordre cronològic i només s'anaven succeint vídeos, que s'interrompien per connexions sorpresa i amb al·legats de col·laboradors que acumulaven minuts de pantalla, mentre que a la protagonista de la nit, Rocío Carrasco, se li restaven.

El públic no entén que al plató encara hi hagi col·laboradors que segueixen qüestionant el testimoni de Carrasco, ja que les proves han estat molt presents des que va trencar el silenci. Pel que sembla, no tothom compra aquests indicis i hi ha qui encara es veu amb forces per a seguir pressionant la filla de Rocío Jurado.

Moltes preguntes i poques respostes

Des del primer moment, el programa es va vanagloriar per comptar amb la presència de vint persones que farien preguntes a la convidada, les quals van aparèixer en una pantalla gegant, però les preguntes que feien es resistien i moltes finalment no es van emetre. De fet, en general la sensació és que hi va haver massa tertúlia per part dels col·laboradors i que es va donar poc espai a Rocío Carrasco perquè parlés.

L'altra gran crítica és que, per un error d'escaleta, gran part de l'entrevista es va centrar en la filla de la Carrasco, Rocío Flores, cosa que va fer que l'objectiu de la conversa es desviés completament, posant el focus en la jove i no en el seu pare, Antonio David, a qui d'alguna manera se'l podria titllar d'artífex de tot el que va passar.

Demà sabrem si els espectadors habituals de 'Sálvame' van donar suport al programa especial o si, al contrari, va tenir menys audiència de l'esperada. Cal recordar que durant unes hores el programa va coincidir amb el debat electoral madrileny i que això també pot haver fet que part dels espectadors més fidels de 'Sálvame' fessin el salt a Mediaset ahir a la nit.


Comentaris

envia el comentari