Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Els espectadors de 'La isla' tornen a dir prou: la mentida que indigna tothom

Se senten estafats per la cadena i amenacen amb un boicot

La tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' ha estat plena de polèmiques des dels seus inicis. Deixant de banda les actuacions dels concursants amb les seves respectives parelles, aquest nou lliurament ha sigut el lliurament de les filtracions. Molts dels espectadors no entenen com la productora ha estat incapaç de controlar que arribessin a veure la llum certs vídeos compromesos com el protagonitzat per Marina i Isaac, o Lola i Carlos a la piscina.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Errors monumentals que deixen en evidència a la cadena i que va provocar que la productora comencés una investigació per trobar els responsables d'aquestes filtracions. Es desconeix si això és real o es tracta d'una estratègia per aconseguir captar l'atenció de l'audiència i donar-li més 'bombo' al programa. La veritat és que els directors no donen peu amb bola i els seguidors s'han cansat de què els prenguin el pèl.

L'últim engany de 'La Isla de las Tentaciones'

Telecinco és especialista a crear esquers per enganxar a l'audiència, encara que això suposi elevar les expectatives dels espectadors que, desitjosos de veure imatges o seqüències inèdites, aguanten fins al final. Però, en aquesta ocasió, a 'Mediaset' se li va escapar i van enganyar de manera molt clara als seguidors del 'reality'.

A hores d'ara, i amb la possibilitat que es filtrin més vídeos, poques coses semblen quedar per veure en el 'reality'. En aquest sentit, Telecinco va prometre a mitjans de febrer un especial de 45 minuts titulat 'Hay más imagenes', l'emissió d'una sèrie de seqüències mai vistes de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' i l'esperada revelació del que va passar entre els llençols amb Lola i Carlos. El gran secret pendent de revelar en el següent programa.

L'audiència fidel al 'reality' es va quedar enganxada a la pantalla amb ganes de veure les suposades imatges inèdites, però es van emportar un gran desencís en comprovar que els 45 minuts que prometien ser reveladors es van convertir en imatges ja emeses no només de la tercera edició, sinó de les altres dues anteriors.

L'audiència amenaça amb el boicot

Com era d'esperar, els espectadors es van sentir enganyats per la cadena i van començar a demanar un boicot contra el programa. En aquest instaven a no veure la gala que s'anava a emetre el dijous següent o, de fer-ho, el veiessin per Internet perquè així no comptés en els índexs d'audiència. «I si ens vengem d'ells veient el programa de dijous en línia? Així no comptabilitza com a audiència televisiva», comentava un usuari a Twitter.

I és que el cansament ha arribat al límit. Els seguidors més acèrrims del concurs de parelles no aguanten més aquesta presa de pèl i mostraven el seu enuig a les xarxes socials, cansats de veure víctimes d'esquers que prometen avenços expectants i que després no es corresponen amb la realitat. Tampoc se salva la durada del programa o de les pauses publicitàries que aprofiten el filó per captar clients.

Bolquen la seva ràbia a les xarxes socials

És habitual que els teleespectadors trobin en les xarxes socials el lloc perfecte on mostrar el seu enuig amb certs programes de televisió, i la manera en què aquests manipulen a l'audiència. Seguint amb el malestar per l'engany continuat de 'La Isla de las Tentaciones' no van ser pocs els que van criticar a Telecinco per no complir amb el que prometien.

«Ens han pres per 'gilipolles'! Quina merda de programa. Telecinco és experta en vendre fum i mentides de tot Déu, no es pot esperar res de bo d'aquesta merda de cadena», «Avui @telecincoes ha demostrat que enganyar a la gent ho fa molt bé. Prometia un debat interessant i ens posen #LoveIsInTheAir UNA MERDA PER #Mediaset #HayMásImágenes», han publicat alguns dels fans del concurs.