Concursant Pablo Díaz a 'Pasapalabra'

Els espectadors de 'Pasapalabra' s'afarten i demanen l'expulsió de Pablo

Fa més de 10 mesos que el jove de Tenerife és al concurs

Pablo Díaz s'ha convertit en un dels concursants històrics de 'Pasapalabra', concretament, en el més longeu de la seva història amb més de deu mesos participant en el concurs. L'exitós format que abans s'emetia a Telecinco ha aconseguit arrasar també a la graella televisiva d'Antena 3 gràcies, en gran part, a la permanència del jove de Tenerife en el concurs. Tanmateix, tampoc podem oblidar-nos de la bona tasca feta per Roberto Leal al capdavant del programa i la gran campanya de promoció posada en marxa per 'Atresmedia' per convertir el format en el nou puntal de la cadena.

Així doncs, sembla que la seva estratègia està funcionant, ja que cada dia s'asseuen davant dels seus televisors una mitjana de tres milions d'espectadors, que esperen amb entusiasme que el jove s'emporti  l'anhelat pot final després de més de deu mesos en el concurs.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Pablo Díaz, l'històric de 'Pasapalabra' que ja comença a cansar el públic

El passat mes de febrer, els teleespectadors van estar enganxats a la pantalla esperant veure en directe Pablo Díaz fent història a la televisió. Una data que estava marcada al calendari d'Antena 3, dia en el qual va batre el seu rècord històric amb 4.762.000 espectadors (31,6% de 'share'). Amb 24 encerts i a falta d'una paraula per resoldre 'El Rosco', tots els espectadors esperaven veure triomfar, per fi, al jove.

D'aquesta manera, el de Tenerife va estar a punt d'emportar-se un gran pot acumulat d'1.290.000 d'euros, cosa que finalment no va succeir i va desencadenar una allau de crítiques en xarxes socials, on molts usuaris es van mostrar molt indignats pel que acabava d'ocórrer en el programa. I és que molts espectadors van sentir-se estafats i defraudats per Antena 3, que va promocionar aquell moment com una victòria del jove com una estratègia per reunir a més persones davant de la pantalla.

Les xarxes socials cremen amb crítiques cap a Pablo Díaz: demanen l'expulsió del jove

No obstant això, aquella escena va ser tan sols el principi d'un atipament que cada dia s'estén més entre l'audiència, frustrada perquè Pablo Díaz no aconsegueix emportar-se el pot d'una vegada per totes, i cansada de veure sempre al mateix protagonista. Dedicat professionalment a la música fora de la pantalla, el concursant nascut a Tenerife s'ha aferrat amb força a 'El Rosco', la prova final del concurs en què cada dia s'enfronta a un altre contrincant per emportar-se el gran pot acumulat i, precisament, ara té un dur rival al davant.

Aquest és Javier Dávila, a qui li està posant les coses bastants difícils i està traient a la llum la part més negativa de Pablo Díaz, que ja ha generat el rebuig de molts espectadors que el consideren un «mal company». El de Tenerife utilitza una estratègia que ha estat durament criticada a través de les xarxes socials, on fins i tot s'ha arribat a demanar la seva expulsió pel seu suposat «joc brut» i la seva actitud amb el seu company.

I és que Pablo Díaz aconsegueix posar al seu rival contra les cordes després de fer una primera volta amb pocs encerts per pensar i donar les respostes correctes en la segona volta i totes d'una tirada, un comportament que alguns usuaris han titllat «d'egocèntric i prepotent». «Com sempre... Totes de tirada, per arribar al seu anhelat aplaudiment... M'ho puc imaginar a l'escola, claret, claret el seu comportament... Insofrible, egocèntric, narcisista, prepotent, altiu, pedant», declarava un usuari.

«Caretes fora, Pablo és un molt mal company deixant passar paraules fàcils per lluir-se en la segona volta i treure aquest somriure fals que el caracteritza. No puc amb ell, i em sorprèn que tingui tants seguidors...», afegia un altre usuari. Tanmateix, tot i les crítiques, Pablo Díaz segueix comptant amb el suport de molts espectadors que defensen el seu lloc assegurant que hi és perquè s'ho mereix.