Adara Molinero amb el maletí a la mà

Vídeo: Els espectadors premien la història d'Adara i la converteixen en guanyadora de 'Gran Hermano Vip 7'

La guanyadora haurà de superar ara una situació personal molt complicada

Mila Ximénez es conformava amb una tercera posició a l'inici de la nit, mentre els telèfons seguien actius per seguir recolzant a  Adara Molinero i Alba Carrillo que lluitaven per guanyar el maletí final del concurs de telerealitat de Telecinco. Els percentatges estaven molt igualats i no ha estat fins a l'últim moment que  l'audiència s'ha acabat decantant per una d'elles, Adara Molinero.

Jorge Javier Vázquez destacava alguns dels ítems que han convertit a Adara en guanyadora de l'edició. Ha compartit amb els espectadors una història d'amor clandestina, ha defensat als seus amics i ha aconseguit el que és encara més difícil, fer-se amiga dels seus enemics.

Amb un futur incert fora del concurs

Durant la gala, la mare de la guanyadora es mostrava seria, conscient de tot el que quedava encara per resoldre fora del concurs. La seva relació amb Hugo Sierra es dóna gairebé per trencada i a la vegada, amb certa reticència, sembla que el seu idil·li amb Gianmarco Onestini tira endavant. Sens dubte queden molts dies en els quals la guanyadora de 'Gran Hermano 7' seguirà sent la protagonista de les portades de les revistes i els programes del cor de Telecinco.

També et pot interessar...