Concursantes de Secret Story

El «tongo» de 'Secret Story': «No hi ha cap dubte sobre qui guanyarà el maletí»

Els espectadors de 'Secret Story' han revelat en imatges qui serà el vencedor de l'edició

Després de la seva estrena, el programa 'Secret Story' ha generat una infinitat de polèmiques. S'han produït errors en les votacions, hi ha hagut secrets sorprenents i, fins i tot, algunes acusacions de favoritisme. Unes declaracions que ara asseguren haver-hi un «tongo».

Després dels últims esdeveniments ocorreguts a la casa, un seguidor del programa ha compartit unes imatges que revelen qui serà el guanyador d'aquesta edició. Sense pensar-ho dues vegades, ha assenyalat Cristina Porta i les seves estretes amistats amb persones de Telecinco.

Una informació que ha convençut molts espectadors i han posat en evidència que podria ser ella qui guanyés el maletí. 

El «tongo» de 'Secret Story' assenyala Cristina Porta

Des de l'inici, Cristina s'ha erigit com a una de les concursants preferides pel públic. Malgrat el fet de tenir en contra la majoria de companys, això és el que l'ha salvat diverses vegades de l'expulsió.

Fotografia de Cristina Porta
'Secret Story' té favoritisme per Cristina Porta, que ara és al punt de mira | Instagram

Aquest estira-i-arronsa, juntament amb el seu afer amb Luca, l'han fet guanyar minuts a les gales. Un fet que no ha agradat gens als familiars de concursants i espectadors. Creuen que és la preferida de l'organització i queda clar qui guanyarà.

Les últimes imatges que s'han publicat sobre Cristina Porta deixen entreveure l'amistat que manté amb molts rostres coneguts de Telecinco. D'aquesta manera, es considera que gaudeix de privilegis i té més oportunitats de vèncer. 

Les fotografies mostren la noia de festa, per exemple, amb gent de l'univers de 'Sálvame', com ara Mila, Terelu Campos, Omar Suárez i José Antonio León.

També s'han publicat imatges amb els caps del programa, Cristina i la seva mare junts. El missatge era clar: «La senyora de dalt és la directora d'aquesta farsa. La de baix és la mare de la concursant més nefasta de la història. Són amigues».

«Algun dubte de qui se n'anirà dijous? De qui guanyarà el maletí?».

La persona que ha publicat les imatges ha dit: «Sorpresa?», al costat de les etiquetes #BochornoSecretStory o #Tongo.

La publicació ha rebut el suport d'altres seguidors del programa, que han escrit comentaris com: «No hi ha dubte de qui guanyarà el maletí».

«Entres a Instagram i veus el mateix que nosaltres. El 80 % vol veure Cristina fora, però a les gales et fan creure que és la víctima i la pobreta».

La mare d'Adara també deixa en evidència 'Secret Story'

El primer camí d'Adara al programa va estar marcat per la seva amistat amb Porta i per ser la figura preferida de l'organització.

Ara, després de ser expulsada i repescada, les coses han canviat. Ja no és amiga de Cristina Porta i considera que és víctima d'assetjament per part de la majoria de companys. És més, sembla que han desaparegut els suposats privilegis que tenia per part del programa.

Tant és així que els seus seguidors han manifestat la farsa que hi ha. Creuen que no l'estan tractant bé i que no s'han emès les imatges on pateix per comentaris despectius dels companys. Però també han ressaltat que la periodista gaudeix de tota mena de privilegis.

Adara plora en un plató de televisió
Els fans d'Adara critiquen el que està passant amb ella al programa | Telecinco

A l'última gala, la mare d'Adara, Elena, no va dubtar a posar el tema sobre la taula. «Em posaré les ulleres perquè potser he vist malament el que ha passat aquesta setmana. En primer lloc, què ha passat amb la famosa llet que han amagat Luca i Cristina?».

«Què ha passat amb tot el menjar que tenen amagat? Què ha passat amb la disfressa de Pinocha que Cristina no s'ha posat?».