María Patiño con una blusa de color amarillo en el plató de Socialité

María Patiño, completament ensorrada després de conèixer la notícia que li fa més mal

Era una de les primeres vegades que la col·laboradora de 'Sálvame' presentava un programa

Chelo García Cortés ha triomfat com a presentadora de 'Socialité'. La periodista ha reemplaçat a la seva companya María Patiño per un dia, com a part d'un nou repte de 'Quiero dinero’.

El nou concurs de 'Sálvame Tomate' ja ha proposat nombroses proves a la col·laboradora del programa, que ha anat complint amb escreix i sumant més diners al seu pot particular.

Chelo García Cortés presenta 'Socialité' per a guanyar un repte de 1.500 euros

Un dels seus últims reptes va ser presentar 'Socialité' i li ha suposat a Chelo García Cortés sumar 1.500 euros més, encara que tres dies després la col·laboradora va acabar abandonant el concurs.

Chelo García Cortés va acceptar el repte de fer la feina de María Patiño i els espectadors de Telecinco estaven desitjant veure com la periodista es desembolicava en aquest format.

No va ser una tasca fàcil per a la periodista substituir a la seva companya de professió, que porta presentant 'Socialité' des dels seus inicis. El format de 'La Fàbrica de la Tele' porta ja quatre anys en la graella de Telecinco, on ha anat creixent fins a convertir-se en un dels grans pilars de la cadena.

Chelo García Cortés triomfa en les xarxes socials com a substituta de María Patiño

Encara que el repte era complicat, la col·laboradora de 'Sálvame' va saber estar a l'altura i fins i tot va superar les expectatives de l'audiència. La periodista va complir perfectament amb el paper que se li va assignar com a presentadora i va demostrar la seva gran professionalitat davant les càmeres. 

Els usuaris en xarxes socials no van dubtar a fer-se eco de la gran feina de Chelo García Cortés i van lloar la labor de la periodista com a presentadora substituta de 'Socialité'.

Tant és així que, fins i tot alguns usuaris han dictat sentència. Malgrat haver presentat tan sols un programa, molts fans de Telecinco ja han triat a Chelo García Cortés per davant de María Patiño.

«Portem 2 minuts i ja m'agrada més com presenta Chelo que Patiño» deia una usuària en Twitter. «Poca broma, Chelo presenta molt bé, jo no trobo a faltar a la Patiño» escrivia una altra.

Queda clar que els anys de trajectòria en el format no han valgut a María Patiño per a defensar el seu lloc. La periodista té bones rivals en el seu entorn i ha de donar el màxim en cada programa per a guanyar-se a l'audiència.