Els espectadors de 'Supervivientes' diuen prou a Jordi González i als seus companys

L'estrena de 'Conexión Honduras' no va tenir l'èxit esperat

Al marge dels rostres que completen el càsting de 'Supervivientes', els col·laboradors encarregats de comentar el que ocorre a l'illa des del plató són fonamentals per a garantir l'èxit del concurs. En aquest sentit, el primer debat emès el diumenge 11 d'abril, va deixar als espectadors profundament desil·lusionats i no van trigar a manifestar el seu malestar en les xarxes socials.

Gairebé un any després des que veiéssim per última vegada a Jordi González trepitjant el plató de 'Supervivientes', el català tornava a Telecinco deixant un mal sabor en l'audiència. El que prometia ser el ressorgiment de Jordi es va convertir en el blanc de nombroses crítiques tant per la seva manera de conduir el debat com per la presència dels tertulians encarregats de comentar les últimes novetats produïdes a Hondures.

El retorn de Jordi González

Visiblement nerviós, però també il·lusionat, Jordi González reapareixia en el plató de 'Connexión Honduras' per a donar principi al primer debat de 'Supervivientes'. Havia passat gairebé un any des que es va acomiadar per última vegada de manera precipitada i inesperada, i ara tornava amb energies renovades i disposat a reafirmar-se en el seu lloc com a presentador.

Res més fer la seva entrada en el plató, rebia l'aplaudiment dels seus companys i mostrava la il·lusió que li feia tornar. Una alegria que ha estat també percebuda per Lara Álvarez que, des d'Hondures, animava al català: «Mare meva! Així es comença un programa, company...» va dir l'asturiana.

«Molt bona nit a tots i a totes, que bonic tornar a casa! Aquesta nit serà fantàstica, serà històrica. D'entrada, farem una cosa que fins ara mai havíem fet. Sereu testimonis per primera vegada en diumenge d'un salt des de l'helicòpter perquè avui s'incorpora un altre concursant de ple dret» explicava Jordi González presentant als rostres que li acompanyarien en el debat.

Les xarxes carreguen contra els col·laboradors

Però ni l'entusiasme de Jordi González ni els famosos encarregats de comentar el que ocorre a l'illa han estat del gust dels seguidors de 'Supervivientes'. José Antonio Avilés, Iván González, Isa Pantoja, Gloria Camila i Rocío Flores han estat alguns dels tertulians que més crítiques han rebut pels experts en el reality, especialment la germana i la filla de Rocío Carrasco per aparèixer juntes en plena polèmica pel documental.

A pesar que la gran majoria ha participat en el concurs, la seva presència en el debat ha estat qualificat d'«avorrida» i de «baixa qualitat». Han estat molts els que han trobat a faltar a rostres com Nagore Robles, Nacho Montes o Belén Rodríguez. «En edicions com la del 2018 o la del 2019 hi havia grandíssims col·laboradors. On estan ara mateix? Molts dels qui hi ha avui allí són l'antítesi del concurs» es preguntaven.

Encara que es tractava del primer debat del reality, els seguidors temen que aquesta sigui la qualitat que s'espera en els platós de televisió. «Aquest serà el nivell dels col·laboradors d'enguany?», «Quina mandra tenir en un mateix plat Jordi, Rocío Flores, Iván i Avilés. Em sembla 'conyàs' total», «Quina nyonya de programa» són algunes de les crítiques que ha rebut el primer programa de 'Connexión Honduras'.

La desgana de Jordi González

Per molt que Jordi González trepitgés el plató del debat amb aparent il·lusió, no va ser suficient per a l'audiència. D'algun temps ençà, alguns dels espectadors han criticat la desgana amb la qual el català presentava cada diumenge la gala de 'Supervivientes' i la seva reaparició no va convèncer.

En el seu to a l'hora de dirigir el debat es podia apreciar un cert desinterès que molts seguidors no han dubtat a criticar. «Si no tens ganes de presentar un dels formats amb més èxit d'Espanya, NO ho presentis. És que no canvia, ni amb 9 mesos fora de la TV», «Uffff no me'n recordava que havíem de suportar al sense sang de Jordi González» són alguns dels comentaris que es poden llegir.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari