MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

'Espejo Público' ataca a TV3: «és al periodisme, el que McDonald's a la dieta mediterrània»

El periodista, Albert Castillón, va carregar amb duresa l'exercici del director de la cadena, Vicent Sanchis
Vicent Sanchis, al seu despatx de TV3 | CatalunyaDiari.cat

 

Durant les últimes setmanes, el director de TV3, Vicent Sanchis, ha realitzat diverses entrevistes a 'Espejo Público', el programa d'Antena 3, presentat per Susanna Griso, on ha estat criticat pels tertulians, a causa de les emissions de la cadena. Entre d'altres, han atacat 'InfoK', assegurant que «adoctrina als nens». Aquesta vegada, han carregat contra el periodisme que s'ofereix.

«TV3 és al periodisme, el que McDonald's a la dieta mediterrània». Amb aquesta duresa s'ha referit el periodista català, Albert Castillón, a la programació informativa que proposa la televisió. En concret, ha criticat l'entrevista que la presentadora d''Els Matins' no tractés de «pròfug» a Carles Puigdemont durant l'entrevista que van mantenir.

 

D'aquesta manera, Sanchis va tornar a rebre la ira dels col•laboradors del programa, els quals es van mostrar indignats que l'emissora catalana entrevistés al president cessat, al mateix temps que es coneixia que el mateix director de TV3 es convertiria en l'encarregat de desenvolupar les entrevistes als candidats del 21-D i de moderar el debat electoral.

«TVE no dispararà al rei d'Espanya»

Han passat tan sols uns dies que el president de RTVE, José Antonio Sánchez, s'unís als atacs contra TV3, afirmant que «TVE no dispararà al rei d'Espanya, cap presentador titllarà de 'pispes', 'sarnosos de merda' ni 'cabrons' als espanyols. No s'explicarà als nens, en un programa infantil, que Espanya empresona a persones per ser independentistes. Així mateix, tampoc cremarem la Constitució», durant la seva compareixença al Senat, convertint-se en una veu més que s'uneix a les crítiques contra els mitjans catalans.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris