'Espejo Público' s'estrena amb amb la incorporació de Romina Belluscio

El programa d'actualitat segueix apostant per la seva secció del cor

Romina Belluscio liderarà la seva secció 'El radar de Romina'
Romina Belluscio liderarà la seva secció 'El radar de Romina' | Antena 3

‘Espejo Público’ comença nova temporada aquest dilluns, amb el retorn de Susanna Griso com a presentadora i amb moltes novetats, noves seccions i col·laboradors, però mantenint la seva senya d’identitat basada a proporcionar informació d’actualitat i de qualitat. En aquesta nova temporada ho farà en dos trams diferenciats: un informatiu a l’inici del programa, que comptarà amb l'última informació d'actualitat i que començarà a les 08.55, allargant-se fins a les 11.00, i a partir d’aquí un espai de magazín amb temàtiques d'entreteniment i societat.

Amb tecnologia d'avantguarda

La seva estructura física també es renovarà, i és que com a novetat, enguany ‘Espejo Público’ comptarà amb dos platós diferents, cadascun d’ells amb 300 metres quadrats de superfície, i a més a més, disposaran de càmeres de realitat augmentada, per oferir als espectadors les notícies amb les imatges més realistes.

El programa seguirà apostant com fins ara per l’actualitat política, social i econòmica, i en la seva secció ‘Un café con Susana’ se seguiran entrevistant a dirigents polítics destacats, com va succeir la temporada passada, que van arribar a passar pel plató del programa més de 100 polítics de tot l'espectre polític entre els quals es trobaven Albert Rivera, Santiago Abascal, Pablo Casado i Pablo Iglesias.

Rufián a 'Espejo Público', parlant sobre la figura del ministre Borrell | Antena 3

 

Belluscio estrena nova secció

A partir de les 11.00 i fins a les 13.30, ‘Espejo Público’ canviarà de registre, i en aquest segon tram, apostarà per assumptes d’interès ciutadà com la despoblació rural i les dificultats a què s'enfronten els ciutadans en el seu dia a dia. Com a novetat, el programa estrena una secció anomenada 'El radar de Romina' amb Romina Bellucio com a col·laboradora, en la qual es farà un seguiment exhaustiu dels passos que fan les ‘celebrities’ a les xarxes socials, cercant imatges impactants i curioses, atents a l’última novetat del cor.

Seguint amb la seva aposta pel contingut d’entreteniment, en la secció ‘El Fotocol’ es parlarà de les últimes novetats de la crònica social amb especialistes en societat com són Jesús Mariñas, Fran Rivera o Saúl Ortiz.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari