Esperanza Aguirre deixa penjat a Risto Mejide

El presentador va trucar en directe a la política però aquesta va penjar al·legant que tenia visita a casa

Risto Mejide
Risto Mejide al programa 'Todo es mentira' | Cuatro

 

El programa ‘Todo es mentira’ és un dels més irònics del panorama televisiu gràcies a la presència de Risto Mejide com a presentador. Cada tarda, el publicista es dóna cita amb l’audiència per parlar sobre l’actualitat política amb els seus col·laboradors habituals, entre els quals hi ha Miguel Lago, Marta Flich o Castelo.

Un dels temes preferits dels protagonistes del programa de Cuatro és la caça de notícies falses o d’informació que no s’ha contrastat amb les fonts adients. El resultat és una barreja explosiva on es poden veure moments únics com el que va viure Risto aquesta setmana amb Esperanza Aguirre, l’expresidenta de la Comunitat de Madrid.

Finançament irregular al PP

En un primer moment, els col·laboradors de ‘Todo es mentira’ van comentar que els mitjans de comunicació havien revelat l’existència d’un informe de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) on suposadament s’evidenciava que el PP havia finançat irregularment les eleccions locals i autonòmiques del 2011.

Amb l’objectiu de contrastar la notícia i parlar amb una de les protagonistes d’aquest succés, Risto va proposar trucar a Esperanza Aguirre en directe. Dit i fet. En un moment, el plató es va quedar en silenci a l’espera que la política despenges el telèfon. Quan ho va fer, Risto la va saludar dient aquestes paraules: «Encantat de saludar-te, ja ens coneixem perquè has vingut al Chester».

Esperanza Aguirre va tallar la trucada | CatalunyaDiari.cat

 

Un canvi d'actitud sospitós

Fins aquí, Aguirre semblava còmoda amb la conversació però llavors Mejide va voler ser sincer i va confessar que estaven en directe al programa ‘Todo es mentira’. De cop, l’actitud de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid va canviar i va donar per finalitzada la trucada d’aquesta manera. «Em sap greu però acaben de trucar a la porta i he d’atendre una visita. Un petó».

Davant d’aquesta reacció, Risto no va poder evitar exclamar «quina casualitat!» i després va confessar als seus companys que havia pecat d’honest perquè no li havia d’haver dit que estàvem en directe.


Comentaris

envia el comentari