Esperanza Aguirre criticada pel seu pas com a convidada a 'Pasapalabra'

Les xarxes socials estan 'bullint' amb l’actitud de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid i la qualifiquen de «maldestre»

Esperanza Aguirre critica pel seu pas per 'Pasapalabra'
Esperanza Aguirre rep dures crítiques sobre el seu pas per 'Pasapalabra' | TELECINCO

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid del Partit Popular està sent protagonista dels mitjans de comunicació per diversos motius. Un d’ells va ser penjar el telèfon en directe a Risto Mejide durant l’emissió de 'Todo es mentira'.

Mejide la va interrogar sobre les presumptes irregularitats comeses pel PP a les eleccions locals i autonòmiques de 2011 segons l'UCO. Sembla que a Aguirre no li va agradar la pregunta i va decidir deixar plantat al presentador. Ara, Esperanza torna a ser notícia per haver estat convidada a participar a 'Pasapalabra', el concurs de Telecinco presentat per Christian Gálvez.

Convidada especial del concurs

La poca presència de polítics al programa de Christian Gálvez fa que Esperanza Aguirre sigui considerada una convidada 'estrella'. El seu debut com ajudant d’un dels concursants va ser la tarda d’ahir, i la seva participació ha estat el focus d’atenció tant dels seguidors del programa com de les xarxes socials. La notícia que havia estat convidada a assistir a 'Pasapalabra' va donar pas a multitud de comentaris que posaven en dubte els seus coneixements i habilitats per superar les diferents proves. 

 

Un primer dia ple de crítiques

La seva primera tarda a l’espai de 'Telecinco' va provocar moltíssimes crítiques a l’expolítica. Un dels fets que van destacar és la seva lentitud en el moment de respondre les preguntes.

 

A més a més, se li ha retret que no conegués el funcionament del concurs i que no s’informés abans d’assistir sobre les proves i normes. Tan perduda se la va veure que en moltes ocasions abusava del comodí 'Pasapalabra' per passar de torn.

 

Les xarxes socials arremeten contra Aguirre

Esperanza Aguirre criticada a les xarxes socials
Les xarxes socials bullen de comentaris valorant el programa d'Esperanza | ESPAÑADIARIO

 

De totes les xarxes socials, Twitter és on més es va debatre sobre aquest assumpte, i molts usuaris van descriure la política com «maldestre». D’entre els comentaris més virals, es van llegir frases com «Mare meva, Esperanza Aguirre té menys sang que una galeta de xocolata» o «Esperanza Aguirre està a 'Pasapalabra' igual que jo en el gimnàs, que estic allà sense saber per què i sense saber què fer, sense intentar cridar molt l’atenció però tot el món veu el ridícul que estic fent, doncs igual».

 

Avui, segona aparició al concurs

Aquesta tarda l’exdirigent del PP assistirà al programa i es rumoreja que la seva actitud serà la mateixa que la del primer dia. És segur que la seva participació donarà lloc a una llarga llista de nous missatges i 'memes' amb la seva imatge.

 


Comentaris

envia el comentari