Esperanza Aguirre accepta participar a ‘Pasapalabra’

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid serà la nova convidada del programa de Telecinco després d’una època sense aparèixer públicament

Esperanza Aguirre
Esperanza Aguirre està gravant aquests dies el seu pas per 'Pasapalabra' | CatalunyaDiari.cat

‘Pasapalabra’, el concurs de Telecinco presentat per Christian Gálvez, està en el punt de mira aquests dies. Primer, perquè el concursant que fins ara tenia el rècord de permanència, Fran González, es va emportar per fi la quantitat acumulada d’1.542.000 euros. Segon, perquè segons ha avançat ‘La Coctelera', Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid, assistirà com a convidada en el programa.

  • Notícia relacionada: Fran aconsegueix per fi el premi de 'Pasapalabra'

El retorn d’Aguirre a la llum pública

Sembla que Esperanza Aguirre està disposada a tornar a prendre protagonisme després de presentar la seva dimissió com a regidora de l’Ajuntament de Madrid i de tots els seus altres càrrecs públics. Des de llavors, Aguirre s’havia mantingut allunyada dels mitjans de comunicació, i únicament se l’havia vist en esdeveniments molt puntuals; tot i això, no ha dubtat en acceptar la invitació per participar a ‘Pasapalabra’, un dels concursos més populars d'Espanya, segons publicava en exclusiva el mitjà ‘El Confidencial’.

Durant el transcurs d’aquests dies, així mateix, l’exregidora està gravant els dos programes en els quals està previst que participi, on s’encarregarà d’ajudar els concursants perquè aconsegueixin com més segons millor per encarar la prova final i guanyar el premi. Esperanza haurà de demostrar agilitat mental, habilitats lingüístiques i cultura general. El que no es coneix encara és el nom dels concursants que acompanyaran a l’exlíder del PP.

Anteriors polítics a 'Pasapalabra'

Molts actors i actrius, humoristes i presentadores de televisió han passat pel concurs de Telecinco. No obstant això, els polítics són més reticents a assistir al programa. Fins ara, només tres han acceptat la invitació a participar en aquest concurs: Toni Cantó, diputat del Congrés dels Diputats per Ciutadans i actual candidat a presidir la Generalitat Valenciana; Félix Álvarez, humorista i diputat per Cantabria; i Juan Carlos Monedero, professor de Ciències Polítiques i exsecretari del procés constituent i del programa de Podemos.

Juan Carlos Monedero en 'Pasapalabra'.
Juan Carlos Monedero va assistir com a convidat a 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Indirectes de Monedero a Aguirre

El politòleg no va desaprofitar l'oportunitat de llançar algunes indirectes a l’exdirigent del Partit Popular quan ‘El Confidencial’ li va preguntar sobre la participació d’Esperanza Aguirre en el programa. «Li anirà bé segur, perquè té aquesta desimboltura... Probablement no encertarà moltes coses, perquè s’ha dedicat a la vida política no haurà tingut molt de temps de llegir i aquestes coses», afirmava Juan Carlos Monedero. 

  • Més informació d'interès: Almudena Cid, entre llàgrimes, defensa Christian Gálvez

Comentaris

envia el comentari