ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

«Espero que puguem tornar a ser amics», Amablito es disculpa amb Lydia Lozano

La col·laboradora va rebre una inesperada visita en 'Sálvame'

Lydia Lozano, congelada por la inesperada visita
Lydia Lozano al programa. | Mediaset

La col·laboradora Lydia Lozano va viure un programa dur la tarda d'aquest divendres. La periodista va rebre una visita inesperada al plató que venia amb la idea d'arreglar els problemes que havia tingut feia temps. Quan va descobrir qui era el convidat, la tertuliana no sabia ni on amagar-se: Amablito. L'home, d'origen cubà, que va assegurar haver mantingut una relació sentimental amb Lydia Lozano, es va atrevir a trepitjar, de nou, plató.

  

  

«Sóc Amablito. Volia demanar-te perdó. Ho vaig fer en un moment en què em van influir diverses persones. Em van dir que podia guanyar diners. Espero que em perdonis i puguem tornar a ser amics», li va proposar a la tertuliana, que no podia deixar d'al·lucinar per la situació.

Lydia Lozano y Amablito en su cara a cara
Lydia Lozano i Amablito. | Mediaset

Lydia, molesta

Quan Amablito va acabar la seva intervenció, Lydia Lozano no es va quedar callada: «Jo no he estat amiga seva», assegurava visiblement molesta per la presència del convidat. De la mateixa manera, va insistir que no tenia pensat perdonar-lo pel que va fer perquè les seves paraules van fer molt mal a la seva imatge. Ell no va semblar sentir-se com una presència «inoportuna i incòmoda», per la qual cosa va seguir intentant-ho. «He vingut a demanar-te perdó. Em fas un petó?», afegia el cubà.

Com que la situació no semblava millorar, Jorge Javier Vázquez va decidir actuar i desviar en tema. Va preguntar-li per la seva situació i Amablito no va dubtar a explicar-la. Va assegurar «no estar penedit» del que va fer perquè «gràcies» a les seves declaracions va guanyar molts diners. Amb tot, va dir que amb els beneficis va poder obrir un restaurant a Cuba que li estava permetent guanyar-se la vida. El presentador, hàbil en l'ús del sarcasme, li va preguntar: «Com es diu? Casa Lozano?». La frase, com no podia ser d'una altra manera, va aixecar els somriures i aplaudiments del públic, molt molest amb el convidat.


Comentaris

envia el comentari