L'espot de 'La Marató' i Hachiko: «I si la investigació l’hagués salvat?»

Els beneficis es dediquen íntegrament a la recerca contra el càncer i l'espot està inspirat en la pel·lícula 'Hachiko'

L'emotiu espot de 'La Marató' de TV3 s'inspira en Hachiko
L'emotiu espot de 'La Marató' de TV3 s'inspira en Hachiko | TV3

‘La Marató’ de TV3 ha presentat finalment l’espot d’aquesta nova edició dedicada a la lluita contra el càncer. Un espot molt emotiu que s’ha inspirat en la famosa pel·lícula ‘Sempre al teu costat, Hachiko’, però amb un final totalment diferent. «I si la investigació l’hagués salvat?», suggereix l'emotiu espot de 'La Marató' de cara a aquest Nadal. 

Tothom coneix la història de Hachiko, el gos japonès que cada dia acompanyava el seu amo a l’estació de tren de Shibuya, a Tòquio, i l'esperava en sortir de treballar. Fins que un dia no ho va fer i Hachiko va mantenir la rutina durant deu anys fins que, finalment, va morir esperant que retornés el seu amo.

Hachiko es retroba amb el seu amo

Ara ‘La Marató’, gràcies a un projecte impulsat per la televisió catalana, ha volgut inspirar-se en aquesta tràgica història, però canviant el seu final, creant una nova versió ambientada a l’estació de trens de Puigcerdà i amb un final totalment diferent gràcies als avenços científics.

Aquest any ‘La Marató’ de TV3 i Catalunya Ràdio dedicarà tots els seus beneficis a la recerca contra el càncer i durant setmanes ha realitzat una campanya de conscienciació d’aquesta malaltia mostrant l’evolució d’Elisenda Escriche, una dona que ha pogut superar un càncer de mama. A través de diferents fotografies podem veure com l’Elisenda ha passat per tot el procés evolutiu del càncer.

La 27a edició de ‘La Marató’ estarà conduïda per la periodista Gemma Nierga i el comunicador Ramon Gener que ens acompanyaran durant les 15 hores que dura tot el programa i ens conscienciaran sobre l’enorme necessitat que hi ha d’invertir en investigació, ja que el càncer ens pot afectar a tots per igual: homes, dones i nens. I en un 60% dels tumors no es poden prevenir, per aquesta raó és tan important que es diagnostiquin amb temps.  


Comentaris

envia el comentari