Sandra Barneda amb cara de sorpresa

L'estafa de Sandra Barneda a Telecinco que dona problemes a la cadena de televisió

Sandra Barneda es va intentar justificar davant del públic, però la indignació va anar en augment

Sandra Barneda va haver de donar la cara davant els espectadors de 'La isla de las tentaciones' pel que va passar a l'últim programa. Ahir, dilluns 3 de gener, es va emetre el vuitè debat del reality, i els seguidors del programa es van sentir estafats.

Amb motiu del partit que es farà aquest dimecres, 5 de gener, entre el Reial Madrid i l'Alcoià, Telecinco va decidir avançar el debat. I aquest canvi ha obligat a fer diverses modificacions a la graella de la cadena.

Tot i això, no són aquests reajustaments el que ha molestat els espectadors, sinó el fet que s'hagin sentit enganyats. Un malestar que es va fer palès a les xarxes socials i que amenaçava amb una apagada generalitzada.

Sandra Barneda fa enfadar el públic

El vuitè debat de 'La isla de las tentaciones' es va emetre ahir a les deu de la nit. Només començar, Sandra Barneda va anunciar que s'emetrien unes imatges mai vistes sobre un fet històric que havia tingut lloc en una de les viles.

Es tractava d'un esdeveniment sense precedents que prometia revolucionar el reality. Durant tot el debat van estar donant bombo a les imatges exclusives que es veuran al programa d'avui, dimarts.

Sandra Barneda en un plató de Telecinco
El públic s'enfada amb Sandra Barneda | GTRES

Per a mantenir l'interès dels espectadors, es va decidir que aquests fossin testimonis de la reacció dels col·laboradors que hi havia presents. Al més pur estil 'Sálvame', un a un veien aquestes imatges en una tauleta mentre, sorpresos, es posaven les mans a la cara.

Tot plegat formava part del pla de fer un avançament del que havia passat en una de les viles i prometre als espectadors que també veurien les imatges. Però no va passar res d'això. Arribat el moment, només van emetre un vídeo molt breu en què es veu un concursant fent un trio amb dues noies, la identitat de les quals han mantingut en secret.

Ni rastre de l'escena al complet, com havien assegurat que emetrien, així com la identitat dels implicats. Per tant, les reaccions exagerades dels col·laboradors no quadraven amb les imatges que després van veure la llum. Alguna cosa fallava, i això va fer emprenyar els espectadors.

No entenien per què el que havien vist des de casa no tenia res a veure amb el que havien vist els col·laboradors a plató. Es va generar tant d'enrenou, que Sandra Barneda va haver de sortir al pas demanant paciència i assegurant que tot es veuria aquest dimarts.

Les xarxes esclaten i amenacen amb fer boicot

Per molt que la presentadora intentés tranquil·litzar el públic, no ho va aconseguir, i l'enrabiada va anar en augment. I és que van estar tot el programa parlant d'una exclusiva que, a més, van assegurar que es revelaria aquella mateixa nit.

Això, però, no va arribar a passar, i els espectadors es van començar a qüestionar de què serveix veure el programa si no ofereix el que promet. A més, consideren que és el públic qui ha de prevaler per sobre dels col·laboradors, i no pas al revés.

«Doncs quina tonteria, ensenyar les imatges als col·laboradors i no a l'audiència, que som qui veiem el programa», assenyalava un seguidor.

«Que els col·laboradors mereixen tenir privilegis? Aquest programa el fan perquè el públic el veu per la tele i els dona audiència. Els privilegis han de ser per als espectadors», afegia un altre.

La indignació es va estendre com la pólvora per Twitter, on els usuaris van amenaçar amb fer una apagada. Molts es van sentir enganyats pel programa i no estan disposats a que els tornin a estafar.

Sens dubte, el debat d'aquesta nit donarà molt de joc. Ja veurem si els espectadors aguanten un assalt més.