Valeria Marini, nova concursant de 'Supervivientes'

Una concursant de 'Supervivientes', ensorrada poc abans d'entrar al programa

Valeria Marini ha entrat al reality deixant en standby un problema familiar important

El pas d'un famós per 'Supervivientes' també pot quedar determinat per alguna cosa que ha passat anteriorment fora del concurs de supervivència. Mentre que alguns entren amb la motxilla buida, altres volen cap a Hondures amb molts problemes a l'esquena i amb conflictes molt seriosos sense resoldre. Una situació que es pot donar per haver deixat en 'standby' certs temes que no han pogut resoldre abans. L'any passat vam poder veure una Rocío Flores que es va mostrar molt feble en diverses ocasions quan pensava en la seva mare i en la conversa que tenien pendent des de fa molts anys, que malgrat la importància que tenia, no s'havia produït fins aquell moment. No obstant això, la preocupació de la jove va desaparèixer, i ara, quan ja fa més d'un any que va estar a 'Supervivientes', encara no ha parlat amb la seva mare. Això ens pot fer creure que va utilitzar aquesta circumstància extrema per fer llàstima als espectadors del 'reality' i, així, seguir concursant-hi.

Ahir a la nit, però, vam saber que a l'illa hi ha una altra concursant que està patint. Es tracta de l'actriu Valeria Marini, qui, pel que sembla, està passant un autèntic calvari personal, alhora que intenta adaptar-se a la convivència a 'Supervivientes'. A la gala d'aquesta setmana vam poder veure com, en certs moments, la supervivent s'ensorrava i es mostrava molt trista i totalment abatuda. De fet, el que més ha sorprès és que el motiu del seu estat d'ànim no està vinculat al programa, sinó que té molta relació amb alguna cosa que ja arrossega des d'abans d'entrar-hi a concursar.

Perquè els espectadors ho entenguessin, Jorge Javier Vázquez va explicar que Marini, abans de volar cap a Hondures, va descobrir una bomba dins la seva família que la va desestabilitzar per complet. Pel que sembla, la mare de Valeria, Gianna Orrù, va conèixer un home que li va fer creure coses que no eren. La seva filla va intentar advertir-li que potser aquell home no era aigua clara, però Orrù no li va fer cas. El problema va ser que, pel que es veu, l'home va demanar 350.000 euros a Gianna per a invertir-los a un negoci molt suculent que al final va resultar que no existia i la mare de la nova supervivent va quedar totalment arruïnada. Això va ensorrar Valeria, que se n'ha anat a Hondures sense poder donar suport a la seva mare en aquest moment tan delicat.

Una vida lligada a 'Supervivientes'

Per a solucionar el nerviosisme de Valeria, el programa li ha permès parlar en directe amb la seva mare, que la va saludar des d'Itàlia i va intentar tranquil·litzar-la dient-li que tot anava bé i que no patís, perquè quan tornés, veuria que hi ha notícies molt bones respecte al tema de l'estafa. No obstant això, Gianna no va voler donar més detalls en directe, segurament per preservar la seva intimitat.

La veritat és que 'Supervivientes' ja forma part de la vida de Valeria i de la seva mare, ja que totes dues han participat a la versió italiana del programa, cosa que és admirable en el cas d'Orrù, que ho va fer quan tenia pràcticament vuitanta anys i que la posiciona al rànquing d'aspirants de més edat. A més, va demostrar ser una gran supervivent.

Ara, Marini afronta s'enfronta al concurs de supervivència amb el suport de gran part de la comunitat italiana, que li té molt d'afecte per la seva trajectòria al món de la televisió i del cinema a gran escala.