El veritable estat de salut d'Ana Rosa després d'abandonar el plató en directe

La presentadora va haver de marxar del seu programa a causa de la seva greu afonia

Ana Rosa Quintana lluint un llaç negre a la brusa per les víctimes del coronavirus
Ana Rosa Quintana ha explicat el seu estat de salut | Telecinco

A causa dels problemes amb els quals va presentar ahir Ana Rosa Quintana, avui ha hagut de quedar-se a casa després d'haver hagut d'abandonar el programa anterior a causa d'una greu afonia.

La periodista ha aclarit com es troba després de marxar del plató en directe per aquest problema de salut que li impedia conduir l'espai amb normalitat, cedint el testimoni a Ana Terradillos. Avui, el testimoni l'ha pres Patrícia Pardo, que acostuma a ser la presentadora substituta durant les vacances d'estiu.

Ana Rosa ha explicat a través de les seves xarxes socials el seu estat de salut. «Gràcies a tots els que us heu preocupat. És una simple faringitis, d'altra banda em trobo bé. Espero estar demà passat en directe », ha escrit la periodista a Twitter.

Patricia Pardo conduirà 'El programa de Ana Rosa'

Com diem, el programa d'avui l'ha arrencat Patrícia Pardo, que es trobava passant el confinament a casa, sense acudir a plató. La presentadora ha estat 44 dies treballant des de casa per la quarantena preventiva que l'equip del programa va dur a terme al decretar l'Estat d'Alarma. Pardo compaginarà la conducció del programa amb Ana Terradillos la tasca de conduir el matinal durant l'absència d'Ana Rosa.

«Com saben, jo estava a casa meva per si en algun moment a Ana Rosa li passava alguna cosa. Això ha passat, però vull aclarir-los que està perfectament. Ahir ja va explicar en les seves xarxes socials que té faringitis, però ella és molt forta i demà o dilluns tornarà», ha començat dient Patricia Pardo.

La presentadora titular de 'El programa de Ana Rosa' ja va alertar els espectadors que la seva afonia es devia a una al·lèrgia. «He d'aclarir que és el de tots els anys. Tinc al·lèrgia i no m'he començat a prendre els antihistamínics, començaré avui. És que sóc un desastre», anunciava ahir en directe.

Com ja és habitual en tots els programes de televisió, els recursos tècnics són mínims, ja que les cadenes estan intentant protegir a tot el seu equip, des de col·laboradors fins redactors o càmeres.


Comentaris

envia el comentari