Preocupació per la malaltia que pateix Jorge Fernández: «No estic recuperat»

El presentador de 'La ruleta de la suerte' encara no està recuperat de la seva malaltia

El presentador i exmister Jorge Fernández durant la presentació del musical 'Billy Elliot' a Madrid
Jorge Fernández explica com es recupera de la seva malaltia | CatalunyaDiari

Fa unes setmanes el presentador de 'La ruleta de la suerte' d'Antena 3,Jorge Fernández, va revelar un gran secret al programa 'Carrusel deportivo'. Segons va afirmar, fa quatre anys que pateix la malaltia de Lyme.

Una malaltia que els metges no aconseguien trobar

El presentador i model pateix aquesta infecció bacteriana que s'adquireix a través de la picada d'una paparra. Aquesta malaltia tan rara va causar una gran incertesa en el presentador, ja que els metges no van aconseguir donar amb el problema de manera immediata. Va ser el mateix Jorge qui va investigar sobre aquest problema en llibres de medicina.

Després d'això, el presentador va demanar que li practiquessin una analítica relacionada amb un bacteri anomenat Borellia, el que finalment va llançar el seu diagnòstic. «Jo investigava el que em passava, preguntava, llegia llibres, anava relacionant tot. Sóc una persona a la qual li agrada saber el que li està passant i quan entens una cosa és molt més fàcil de portar tot», va explicar Jorge Fernández a 'LOC'.

Encara no està recuperat

Ara i després tot aquest temps de lluita per recuperar-se, el presentador ha donat detalls de com es troba en l'actualitat. «El problema és que la cura és molt llarga. Inclou antibiòtics molt forts i aquests antibiòtics et fastiguegen. De fet, el meu estómac segueix malament, no estic recuperat, ni de bon tros. Però estic millor, molt millor. Hi ha dies que em trobo inflamat i res em senta bé. Jo ho he passat molt malament però també he après», ha reconegut Jorge Fernández.

Malgrat que es troba millor, el presentador encara no s'ha recuperat i ha explicat totes les conseqüències d'aquesta malaltia. «Em sentia cansat, tenia dolors articulars, tendinosos i, fa tres anys ja vaig començar amb dispèpsies funcionals, amb inflamacions abdominals, amb problemes gàstrics», ha reconegut el model.

El risc de la malaltia és alta, tant que el mateix Jorge ha reconegut que «la malaltia de Lyme pot arribar a matar, encara que el nostre sistema immune pot controlar-ho. Però quan no estàs bé ... A mi em va atacar perquè hi va haver una època en què no vaig gestionar bé un estrès en concret. Jo estava trasbalsat per altres motius i aquí va ser quan van baixar les meves defenses», ha confessat el model.


Comentaris

envia el comentari