IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La consellera Esther Capella esbronca Susanna Griso per gravar a Lledoners

La periodista catalana va entrevistar Jordi Cuixart a la presó

Susanna, esbroncapa per la consellera de justícia per entrevistar Jordi Cuixart
Susanna Griso, esbroncada per la consellera de justícia per la seva entrevista Jordi Cuixart | Antena 3

Moments de tensió els que s'han viscut aquest dilluns a 'Espejo Público' quan la consellera Esther Capella ha esbroncat Susanna Griso. La presentadora del programa va anar aquest diumenge fins a la presó de Lledoners per entrevistar Jordi Sánchez per primera vegada després que es conegui la petició de 17 anys de presó per part de la Fiscalia.

Una entrevista que va haver de ser a través d'un qüestionari en paper, ja que no es podien entrar càmeres ni telèfons mòbils per poder-la gravar. No obstant això, Griso sí que va enregistrar el camí des de la porta del recinte fins a l'entrada al centre penitenciari, cosa que ha molestat a la consellera de justícia.

Capella esbronca Griso per gravar a la presó de Lledoners

«Em diuen que vostè va entrevistar al senyor Cuixart i òbviament no va entrar amb càmeres ni mitjans per poder gravar l'entrevista. Ho va fer entrevistant-lo en paper i per tant, per un vidre. Però vostè ha fet trampes perquè va gravar el tram que hi ha des de la primera entrada a la porta del centre penitenciari i sap que això no es pot fer», li ha recriminat Esther Capellas.

«Ningú m'ho va impedir», li replica la periodista. «Vostè sap que això no es pot fer. Quan fa això posa en qüestió els funcionaris, però vostè sabrà», insisteix la consellera de justícia. «Sento posar en qüestió els funcionaris. He de dir que no hi va haver cap tracte de favor, vaig entrar amb la família i l'entrevista feia molt temps que ja estava pactada», es defensa Griso.

«Em van dir que no podria entrar amb cap telèfon mòbil ni gravar l'entrevista. Aleshores li vaig donar un full amb un qüestionari i me'l va respondre en 45 minuts com estava previst, no vaig veure cap canvi per ser una periodista. Però sí que vaig pensar que si gravava pràcticament a l'aparcament de la presó com ho vaig fer, no posaria ningú en perill», es justificava.


Comentaris

envia el comentari