Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Esther sobre la seva cita a 'First Dates': «És lleig i escombriaire, millor que busqui a algú per hores»

Tito no va sortir molt ben parat de la seva cita amb Esther, que li va criticar cadascun dels detalls de la seva vida
Esther no va dubtar en criticar tot el que no li agradava de Tito. | Cuatro

 

Durant la nit del divendres 30 de març, Esther es va convertir en la gran protagonista del programa de Cuatro 'First Dates'. Ella tenia molt clar que és el que volia i el que buscava en l'amor. Sembla que, els encarregats de formular les parelles no van encertar en cap dels aspectes amb la seva cita.

Esther va criticar pràcticament tot de la seva parella Tito, un escombriaire pare de dos fills. Només començar, la dona va criticar durament els tatuatges que l'home tenia a les seves mans: «Em semblen una mica xaró i cursi», va confessar sense pèls a la llengua Esther.

Esther, molt dura amb la seva cita

Tot i això, ella va voler conèixer més del seu acompanyant. Encara que, ràpidament, es va mostrar poc inclinada després de saber que Tito era pare. Tot i que va dir que li agradaven els nens, va relatar que «no tinc nens ni els tindré». A més, va deixar a la seva parella atònita afirmant que «En aquests moments de la vida, que ja no tinc nens, el que no faré serà carregar amb els fills dels altres».

 

Tito i Esther a 'First Dates'. | Cuatro

 

Va ser llavors quan Tito li va replicar: «Que jo o qualsevol persona tingui fills no implica que estigui buscant una persona perquè carregui amb ells». Tot i això, aquesta resposta va afectar encara més a Esther que després de sentir que el primer per a Tito eren els seus fills, ella va respondre: «No estic disposada a ser el segon paper».

Criticant cadascun dels detalls de la seva vida

Però això no va ser l'única cosa que va alterar a la dona. Tito va continuar sincerant-se i la va informar que els seus dos fills eren de dones diferents, fet que no va agradar gens a Esther: «Em fa pensar que no és una persona que vulgui certa estabilitat a la seva vida. Va tenint fills a tort i a dret».

Esther també va criticar durament a Tito pel que buscava en una dona: «No ho entenc. Ets lleig, treballes d'escombriaire, i al damunt tens dos fills de dues persones distintes i pretens que jo m'adapti als teus horaris. Perdona, per això acudeix a una altra persona que, per hores, et pot ajudar, no jo».

També el va titllar de «poc home», en demanar que paguessin el sopar a mitges. El tema dels diners era un altre aspecte que no va agradar gens a Esther: «Per això no vull un home que tingui fills, perquè els pocs diners que té se'ls ha de gastar amb ells, no en l'altra persona».