Un estilista a ‘Sábado Deluxe’ assegura que un directiu de TV3 li va oferir 12.000 euros per passar una nit

Un convidat de 'Sábado Deluxe' va revelar la gran quantitat econòmica
Imatge de Erik Putzbach, estilista de Telecinco, al seu pas per 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Un cop més el ‘Sábado Deluxe’ de Telecinco torna a obrir les portes de la polèmica. Aquest cop contra la cadena pública de TV3, l’estilista, Erik Putzbach, va assegurar que un directiu del canal català li va oferir fins a 12.000 euros per passar una nit junts. 

 

Erik, després de sotmetre’s a la prova del polígraf, va tornar aquest dissabte per aclarir algunes respostes. Una d’aquestes assegurava que ell no havia exercit la prostitució, però sí que havia rebut oferiments per fer-ho. «M’han fet oferiments per diners, però jo no els he acceptat». Poc després, va dir: «Un directiu de TV3, em va oferir 12.000 euros per passar la nit amb ell». 

  

  

 

 

 

Assegura que no s'ha prostituït mai

Ell assegura que en més d’una ocasió li han oferit diners, però no els ha acceptat. «Mai m’he prostituït, ni per necessitat ni per vici» ha explicat, davant les preguntes que li feia Gema López. Per la seva banda,  Belén Rodríguez, col·laboradora del programa, també li va treure en cara que estar amb Rafael, l’actual parella d’Erik, «només per diners» és una altra forma de prostitució. 


«Estic amb Rafael que és un home que té diners» assegura Erik, defensant-se de les acusacions de les col·laboradores del programa de la cadena de Fuencarral. Tot i que mai se sabrà sobre la vida amorosa privada de l'estilista, fins ara el que es pot entendre és que per a ell, els diners juguen una part important al terreny amorós. A més, fins que surtit a la llum noves informacions, no sabrem mai en quin context li van oferir diners per passar la nit amb ell, com assegura el col·laborador al programa. 

La polèmica prova del polígraf 

És molt normal que al 'Sábado Deluxe' es realitzin proves amb el polígraf per esbrinar la veritat absoluta sobre els temes més polèmics dels famosos. La setmana passada va ser el torn d'Erik, qui fou col·laborador de Cazamariposas. El que més debat va generar va ser una pregunta sobre si havia exercit mai la prostitució. Tot i que ell negava completament aquest fet, la màquina del programa va dir tot el contrari i va donar a entendre que era ell qui mentia sobre la seva relació amb aquest món. 

Comentaris