L'estocada final de Rocío Carrasco: «Estic convençuda que li ha arribat l'hora»

Rocío Carrasco no sap quan podrà recuperar el seu fill, o què passarà amb ella després de la declaració de David Flores, però té molt clar que Antonio David Flores pagarà pel patiment causat

Aquest divendres va ser un dia molt dur per a Rocío Carrasco, una data que segurament mai oblidarà. La filla de la 'més gran' es va enfonsar en conèixer que el seu fill, David Flores, ha hagut d'acudir als jutjats de Màlaga per declarar a través d'una videoconferència contra la seva progenitora.

 

La mare del jove de 22 anys sent que ha reviscut la història que en el seu moment van protagonitzar Rocío Flores, la seva filla, ella i Antonio David Flores, quan la menor en aquell temps va interposar una denúncia contra la seva mare per maltractaments. Rocío Carrasco va haver de defensar-se en els jutjats d'una història incerta que la seva filla i el seu exmarit havien narrat a la policia.

 

En aquesta ocasió, el mòbil de la querella interposada contra Rocío Carrasco són els diners. L'exguàrdia civil va denunciar a la seva exdona per no passar-li la manutenció en concepte de pensió alimentària al fill que tenen en comú.

 

En aquest procediment, David Flores, com a principal víctima del motiu de la querella ha hagut de prestar la seva declaració i ho ha fet en contra de la seva mare sabent que, fins i tot, se li demana pena de presó a la filla de Rocío Jurado.

 

Ha estat un altre cop dur més contra la mare de Rocío i David Flores. No obstant això, la mare coratge no perd l'esperança que en algun moment Antonio David Flores pagarà davant la justícia pel patiment que li està causant a ella i als seus dos fills en comú.

 

«Tinc l'esperança i vull creure que estic convençuda que li ha arribat la seva hora», va dir la denunciada confiant que es faci justícia.

 

Rocío Carrasco es pronuncia hores després que el seu fill declarés

El programa presentat per Jorge Javier Vázquez, 'Viernes Deluxe' va fer un regal especial als espectadors, que estaven ansiosos per conèixer què havia de dir Rocío Carrasco davant el succés esdevingut en els jutjats de Màlaga aquell mateix matí.

 

María Teresa Campos, un dels suports fonamentals per a la dona de Fidel Albiac, va acudir a el programa per ser entrevistada. Com era d'esperar, la matriarca de les Campos no va poder escapolir-se de ser preguntada per la seva amiga.

 

En les seves paraules, la presentadora va assegurar que sentia molt dolor quan sentia a la filla de la cantant narrar la seva història. «Quanta veritat i quant de dolor. De vegades no puc seguir escoltant de la sensació que m'entra. Ha estat tant sofriment i l'ha portat tan dignament...», va defensar.

 

Grata sorpresa la de l'entrevistada quan Rocío Carrasco va entrar al programa a través d'una trucada telefònica en directe per brindar el seu màxim suport incondicional a la periodista.

 

Jorge Javier, hàbilment, va aprofitar la situació per preguntar-li per l'episodi que havia succeït aquell mateix matí. Rocío, que ja no té por de res, va respondre sense dubtar.

 

Antonio David Flores posa al seu fill en una situació dolorosa

«Avui ha estat un dia difícil, bastant difícil per a mi. Perquè es repeteix la història. He de veure com l''ésser' posa al meu fill en una tessitura horrorosa», va confessar la filla de Rocío Jurado al programa de Telecinco aquest divendres a la nit.

 

Ella assegura haver intentat protegir els seus fills al llarg d'aquests anys i evitar en tot moment posar als joves contra les cordes; al contrari el pare dels nens, segons manifesta.

 

«El simple fet que algú posi en aquesta tessitura a un nen em sembla... I pel motiu pel qual l'ha posat... Em sembla un fet menyspreable completament. No és que m'escandalitzi, em repugna», va manifestar.

 

Més dolor li produeix encara que aquesta ocasió li hagi tocat a David Flores viure la macabra situació que un fill hagi de declarar en contra de la seva mare, quan és un jove amb certs problemes.

 

«El fa declarar en contra de la seva mare sabent ell les capacitats que el nen pot tenir o deixar de tenir. Ha estat un dia bastant dur, com et dic», va afegir Rocío.

 

D'altra banda, l'amiga de María Teresa Campos ha afirmat que aquest fet li ha fet obrir encara més els ulls. «He estat conscient per primera vegada de moltes coses que jo no sabia, que tenia absolut desconeixement», va dir.

 

«Jo no sé com poden passar determinades coses igual que no sé com es pot empadronar un nen sense tenir l'autorització materna, sabent que el nen és el meu fill i que jo no visc a Màlaga. No sé com el nen pot tenir una prestació, que crec que és la paraula idònia, de 400 euros que va a un compte on està ell i on està la dona del seu pare», ha sentenciat en directe per al programa de Telecinco .

 

A més, la dona de Fidel Albiac ha descobert que el seu fill ha afirmat que no pot parlar amb la seva mare, perquè ni tan sols li han facilitat el seu número de telèfon.

 

Rocío s'ha enfonsat en escoltar aquesta declaració del seu «enano». Ella no perd l'esperança de recuperar el seu fill, encara que quan passarà això és una incògnita fins a la data.

 

Però per descomptat no dubta que a Antonio David Flores sí que li ha arribat la seva hora. «Quan aquest procediment segueixi endavant i jo declari en seu judicial perquè  s'anirà veient tot, s'aclariran un munt de coses», va concloure plena d'esperança.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari