Els Estopa, més catalans que mai, expliquen el millor moment de les seves vides

Els germans de Cornellà han confessat que només veient dibuixos en català quan eren petits

Els germans Estopa han parlat de la seva infantesa amb Eloi Vila al programa Al cotxe!, i han explicat quines han estat les sèries que més els va marcar quan eren uns nens.

Els de Cornellà recorden especialment la sèrie de Bola de Drac, que els tenia bojos completament. David i José Muñoz estaven enganxats al televisor i eren uns fidels seguidors de les aventures de Son Goku. Aquesta mítica sèrie va marcar molts nens, en especial els catalans que podien gaudir-la en català. Els Estopa també van reconèixer al programa Al Cotxe!, que van començar a mirar dibuixos animats en català com 'Les fabuloses Tortugues Ninja'.

Els dibuixos sempre en català

Tant David com José són castellanoparlants i en molt poques ocasions han parlat català amb els mitjans, ja que no el parlen amb la mateixa fluïdesa que el castellà, però encara això, els cantants han reconegut que són incapaços d'escoltar la veu de Goku en castellà, ja que sempre, des de ben petits han seguit el personatge en català. Igual els hi passa amb altres mítics dibuixos del Club Super3 com les mateixes Tortugues Ninja, Doraemon o Shin-Chan.

El programa de TV3 va servir per conèixer una mica més el grup musical, sobretot els seus orígens. Els de Cornellà són molt fidels a la seva terra i sempre volen promocionar el lloc d'on són, del qual sempre s'han mostrat molt orgullosos.

També et pot interessar...


Comentaris
gerard de sarria
Ui, si. Ara tots són de casa. Va, home va...Sociates

envia el comentari