Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández i l'estranya obsessió que l'ha apartat de tots: «Un home perillós»

'Sálvame' ha sigut testimoni de com Kiko Hernández ha fet mal a molta gent coneguda

Kiko Hernández, tertulià i presentador ocasional de 'Sálvame', ha comès un dels grans errors de la seva trajectòria professional. Tot i que fa molt de temps que treballa en el món de l'espectacle, demostrant que està disposat a fer qualsevol cosa per entretenir l'audiència, ara la seva última estratègia ha creuat tots els límits i el públic ha dit prou.

Kiko Hernández és conscient que els seus companys de 'Sálvame' són persones importants dins dels mitjans de comunicació, a més que les seves vides privades generen molt d'interès. Per aquest motiu, solen sortir a la llum certs secrets que no deixen en bon lloc a ningú. Recentment, Hernández ha revelat que un tertulià molt conegut suposadament ha estat infidel a la seva parella.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'
Kiko Hernández té problemes a Telecinco | GTRES

Kiko, seguint l'opinió de les xarxes socials, està obsessionat amb «destrossar parelles» i amb el pas del temps es quedarà sol a Telecinco.

Llavors, ara, l'última persona a patir les conseqüències d'aquesta fixació particular ha estat el periodista Miguel Frigenti. I és que el substitut de Jorge Javier Vázquez assegura que Miguel ha pagat diners per mantenir un contacte estret amb un altre home.

Miguel Frigenti manté una relació sentimental amb Nuha Batle, un discret canari que no vol saber res de la premsa del cor. Però, segons informa 'Sálvame', Miguel hauria donat 250 euros a Cristian Suescun, germà de la mediàtica Sofía Suescun, per veure'l sense roba.

Malgrat que el periodista reconeix que sí que ha parlat amb ell, assegura que en cap moment li ha enviat diners i que no ha estat infidel. Així mateix, Hernández ha estat el primer a defensar el testimoni de Cristian Suescun, encara que després s'ha adonat que tot era mentida.

Sí, perquè el germà de Sofía no pot aportar cap prova del que diu i els espectadors no confien que estigui sent sincer. Per això, la xarxa social Twitter acusa Kiko d'haver orquestrat tot per generar espectacle a Telecinco i 'Sálvame'.

Kiko Hernández està en el seu pitjor moment: «Et desitjo el pitjor»

De la mateixa manera, fa uns mesos, Kiko va assegurar que havia de donar una mala notícia a la seva companya de 'Sálvame', Anabel Pantoja, qui acabava de contraure matrimoni amb Omar Sánchez. Segons la informació, Omar li havia estat infidel pocs dies després de passar per l'altar, però tot va resultar ser un groller muntatge d'algú que l'única cosa que buscava era fer mal a Anabel.

De nou, el col·laborador de 'Sálvame' va confiar en la seva font fins a l'últim moment i no es va cansar de repetir que Anabel Pantoja havia sigut enganyada. Finalment, però, no va poder aportar cap mena de prova i els espectadors el van acusar d'estar darrere del muntatge. Per tant, es tracta de la mateixa situació amb Miguel Frigenti, i per això l'audiència comença a estar cansada d'aquests temes.

Així doncs, Hernández no travessa un bon moment, ja que els seus detractors semblen tenir-li més ràbia que mai i exigeixen venjança. «Et desitjo el pitjor», li escriu un dels seus enemics a la xarxa social Twitter. Aquesta persona, en concret, forma part de la legió de defensors d'Antonio David Flores, que ha esdevingut un dels grans assots del polemista.

Kiko Hernández, a punt de perdre contra Antonio David

Antonio David Flores ha publicat un vídeo al seu compte de Youtube, una plataforma destinada a la publicació de contingut audiovisual. L'exagent de la guàrdia civil assegura que Kiko és «un paio perillós» i no es cansarà fins a demostrar la seva veritable cara. A més a més, mai li perdonarà que arremetés tan durament contra la seva filla, Rocío Flores.

Hernández té molt poder a Telecinco perquè treballa a 'Sálvame', un programa que s'emet diàriament i que és força influent. No obstant això, fora de la petita pantalla cada cop té més enemics que estan aconseguint debilitar la seva força. I de mica en mica es va fent petit i els experts pensen que el seu final serà terrible.