L'estrepitosa caiguda de Berto Romero a 'Late Motiv'

El col·laborador ha protagonitzat un dels moments més graciosos del programa

Berto Romero
La caiguda de Berto Romero en directe s'ha fet viral | CatalunyaDiari.cat
 

Els espectadors de 'Late Motiv' han viscut un dels moments més memorables i graciosos del programa. Tot ha succeït quan Berto Romero es preparava per fer una de les seccions que està triomfant actualment a la televisió, el seu consultori. En aquesta respon dubtes existencials, alguns més surrealistes que altres, dels espectadors al costat del presentador Andreu Buenafuente.

Si ja de per si, la secció és graciosa, ahir s’hi va afegir un altre fet inesperat que encara ho va ser més: la caiguda de Berto. L’Andreu el presenta i sona 'Da Ya Think I’m Sexy?' de Rod Stewart interpretat per la banda. El col·laborador entra fent moviments en pla seductor, comença a botar fruit de l’emoció i fa un gran salt cap enrere per seure al sofà. Ho fa amb tanta potència que cau al terra, fent pràcticament un mortal cap enrere. 

Al vídeo podem veure aquest moment hilarant que serà recordat en els annals del programa. «Això és acollonant» comenta Buenafuente, que reia i es preocupava alhora. «Berto, però t'has adonat del que has fet? Et podries haver desnucat», afegeix el presentador. El col·laborador fa gestos assegurant que no s'havia fet mal. 

El públic va començar a corejar el nom de Berto, el qual explica: «No m'ho esperava, no ho he vist venir», evidenciant que havia sigut un accident i no pas una actuació planejada. Mentre riu ostensiblement de la seva pròpia caiguda, assumeix que «això ho veurà el meu fill i em dirà 'papa, ets imbècil', i això que sempre li dic que s'assegui bé abans de sopar, que pot caure». 

Sabina també se'n va anar avall

De la mateixa manera que Berto ha caigut a 'Late Motiv', Joaquín Sabina ho ha fet durant el seu concert al Wizink Center de Madrid. El conegut cantautor ha patit una forta caiguda, de gairebé 2 metres, durant la seva actuació. El mateix artista, que ha hagut de ser evacuat amb una llitera, ha tornat a l'escenari en cadira de rodes per comunicar que l'esdeveniment quedava cancel·lat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari