Kiko Matamoros amb ulleres de sol

L'estreta relació entre Kiko Matamoros i Isabel Preysler: ella li feia regals

Segons sembla, Kiko Matamoros ha intentat amagar la seva amistat amb Isabel Preysler

Kiko Matamoros fa temps que treballa a la televisió i és un personatge públic, així que la seva vida està bastant exposada i es coneixen la majoria dels seus secrets. No obstant això, encara hi ha moltes coses que no s'han explicat, com per exemple la seva curiosa amistat amb Isabel Preysler. Kiko s'ha vist implicat en una polèmica que ha creat un moment molt tens al plató de 'Sábado Deluxe'.

Els redactors del programa s'han adonat que la seva parella, Marta López, havia desaparegut de les seves xarxes socials i que s'havien deixat de seguir. Davant això, alguns espectadors han especulat amb una possible crisi entre la parella. Kiko Matamoros, però, ho ha negat i ha assegurat que no tenia cap problema amb la seva parella.

La sucosa revelació de Makoke, l'exdona de Kiko Matamoros

Aquest episodi ha coincidit en el temps amb una revelació que Makoke, la seva exdona, ha fet el programa 'Viva la vida'. En aquest sentit, la model ha explicat que Matamoros era íntim amic d'Isabel Preysler. Emma García, presentadora de l'espai, s'ha quedat sense alè en conèixer que el tertulià estava guardant un secret tan sucós.

Segons ha manifestat Makoke, el seu exmarit defensava amb fervor a Isabel als platós de televisió i aquesta li agraïa enviant-li regals de luxe. En dates assenyalades, segons la model, enviava el seu xofer a casa de Kiko per entregar-li bosses i carteres valorades en milers d'euros.

Possible crisi amb Marta López

Kiko Matamoros sempre ha donat la cara per Preysler, ja que considera que és una de les grans icones del món del cor. Tot i això, Marta López podria haver-se sentit molesta amb la seva parella després de descobrir aquest vincle tan especial.

El seguidors del tertulià s'ha adonat que durant un moment Marta López i ell no se seguien a Instagram. Tot sembla que ha estat un enuig passatger perquè poca estona després tot ha tornat a la normalitat, però alguns mitjans ja parlen d'una possible crisi a la parella.

Marta López, parella del col·laborador, no era coneixedora d'aquesta amistat tan estreta, d'aquí l'escàndol que ha generat en les xarxes socials. No obstant això, l'equip de 'Sábado Deluxe' ha assegurat que no hi ha res a amagar perquè si no ells ja ho haurien tret a la llum.

Isabel Preysler, una dona molt generosa

Els col·laboradors de 'Viva la vida' han parlat d'Isabel Preysler en un to bastant afectuós, assegurant que és una dona molt generosa. Segons han explicat, mai s'ha aprofitat dels diners de les seves parelles i, fins i tot, ha compartit la seva fortuna amb molts d'ells. Aquesta és una de les raons per les quals Kiko sempre ha defensat que és una persona de primera categoria.

Matamoros va reconèixer fa temps que fora de la televisió tenia un contacte bastant directe amb Preysler. No obstant això, mai ha reconegut que aquesta li enviés regals valorats en milers d'euros i que tenien una amistat tan especial.

En aquest sentit, els tertulians de Telecinco han arribat a una clara conclusió: Isabel Preysler volia guanyar-se la confiança de Kiko. «Ha estat molt llesta», han comentat al plató de 'Viva la vida'.