Eva González durant la presentació de la nova temporada de 'La Voz'

Eva González es pronuncia per fi sobre la suposada infidelitat de Cayetano

La presentadora ha donat la seva opiió sobre els rumors d'una presumpta infidelitat del seu marit

Eva González ha tornat a ser el centre de totes les càmeres perquè avui tenia el repte de presentar la nova temporada del concurs musical d'Atresmedia 'La Voz'.  Una prova que la model i presentadora ha superat amb èxit. La cadena televisiva ja havia avisat als mitjans que Eva estava allí només per presentar la temporada  i que no se li podia preguntar  temes relacionats amb la seva vida personal i, sobretot, dels rumors que fan referència a una possible relació entre el seu marit Cayetano i una amiga seva, Karelys.

Aquest dimecres s'ha conegut nova informació sobre la suposada infidelitat de Cayetano: Karelys Rodríguez hauria contractat el fotògraf per perpetuar la 'traïció' i vendre les fotografies. Així ho ha anunciat avui en exclusiva la revista 'Semana' tot publicant  els missatges que l'advocada va intercanviar amb el paparazzi abans de quedar amb Cayetano.

La reveladora frase d'Eva

Malgrat que Antena 3 havia avisat, alguns dels mitjans assistents a la presentació han preguntat a la model pels rumors de la presumpta infidelitat. La presentadora, que no ha volgut entrar en detall, ha contestat amb una frase que significa molt: «L'únic que he de dir és que les coses cauen pel seu propi pes. Jo confio moltíssim amb la persona que tinc al costat i ja està». Aquesta ha estat la primera vegada que l'Eva ha parlat de Cayetano.

Tot i la seva breu declaració, la model ha demanat comprensió als mitjans i ha recordat que sempre ha mantingut una molt bona relació amb ells. La presentadora també ha parlat del seu  dia a dia, de com compagina la vida privada i cuidar un nen amb la gravació del programa. Un dia a dia que comparteix de forma activa a través de les seves xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y grabamos para bingo!!!! #estonopara #vivimosenbucle

A post shared by Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) on

També et pot interessar...