Eva Isanta i José Luis Gil

Eva Isanta trenca el silenci i explica la veritat sobre José Luis Gil

Preocupació per José Luis Gil després de les paraules de l'actriu de 'La que se avecina'

José Luis Gil és un actor molt estimat pel gran públic des de fa molts anys. I és que els personatges de Juan Cuesta o Enrique Pastor van calar molt profund entre la gent. Malauradament, Gil fa diversos mesos que travessa un lent camí després del greu problema de salut que va patir l'any passat.

Concretament, el 4 de novembre de 2021 va ser el dia en què va canviar la vida d'aquest actor tan icònic de la sèrie 'La que se avecina'.

José Luis Gil patia de forma inesperada un ictus. Una greu malaltia que encara avui li deixa seqüeles i per la qual encara no ha pogut tornar a treballar.

José Luis Gil posant seriosament
José Luis Gil es recupera després de patir un ictus | Europa Press

Així deia el comunicat de la família del conegut actor quan, per fi, al cap de poques setmanes del seu ingrés, era donat d'alta. «La família de José Luis Gil agraeix la professionalitat i la qualitat humana exercida per tot l'equip de la clínica madrilenya en la seva intervenció i ingrés».

José Luis Gil continua el seu llarg procés de recuperació

«Comença un període clau, de treball i esforç, on la tranquil·litat és molt important. Per això, volem agrair totes les mostres d'afecte que rebem. I sol·licitem als mitjans de comunicació i als seus seguidors que siguin respectuosos com sempre ho han sigut», deia aquell escrit.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil sap que té el suport dels seus amics i companys de professió   | Europa Press

José Luis Gil sap que la recuperació ha de seguir les vies adequades. I els metges ja li han dit que s'haurà d'armar de paciència perquè està sent més lenta del que s'esperava.

Molts dels seus amics i companys de professió han estat cada dia interessant-se pel seu estat de salut. Gairebé tots han anat explicant davant dels mitjans com es trobava José Luis segons anaven passant els mesos.

José Luis Gil, sempre recolzat pels seus en aquest camí dur

Jordi Sánchez o Alberto Caballero, un dels dos directors de la sèrie, han donat les pertinents darreres hores de l'estat de José Luis Gil. Un home que continua lluitant per recuperar-se del tot d'un ensurt que va poder acabar en tragèdia.

Eva Isanta
Eva Isanta parla sobre l'estat de salut de José Luis Gil | EUROPA PRESS

En les darreres hores hem vist com una altra de les actrius que formen part de l'elenc de la sèrie esmentada ha fet unes declaracions sobre José Luis Gil. Ha confirmat que aquest segueix progressant, a poc a poc, de les seqüeles que li va produir aquell ictus que va deixar gelats tots els seus seguidors.

Eva Isanta dona l'última hora sobre l'actor de 'La que se avecina'

Eva Isanta, una de les premiades als guardons Berlanga d'humor, s'ha referit a l'estat actual del seu amic, del qual no hem sabut gaire els darrers dies.

Arturo Arribas i Eva Isanta a La que se avecina
Eva Isanta, actriu de 'La que se avecina', parla sobre el seu amic | MEDIASET

«És un lluitador, té molts recursos i no es rendeix», confessa. Alhora, sosté que tant els companys de la sèrie com el públic «estem esperant-lo amb els braços oberts».

Isanta ha deixat clar que estan en contacte amb la família de l'actor. Això sí, encara que l'actriu explica que estan «comunicats», tant ella com la resta dels seus companys de la sèrie prefereixen «respectar els moments privats».

«Ell té el seu procés, cal ser-hi, sabent que hi ets. Li enviem forces cada dia i segur que en breus tornarà a estar amb nosaltres», finalitzava l'actriu.